PUF RUKAVI

Primijetili ste da ove jeseni veste, bluze i haljine krasi baš ovaj detalj? Pronašli smo najpoželjnije komade za svaku prigodu

21.09.2019 u 07:48

Bionic
Reading

Nakon što se nenametljivo pojavio u proljetnoj i u potpunosti zavladao ljetnom sezonom na zalasku, trend puf rukava na odjevnim komadima, po svemu sudeći, svoju vladavinu nastavlja potvrđivati i u narednim mjesecima

Ovaj šarmantan modni trend u naše je ormare ušao još početkom proljeća, i to pomalo nenametljivo, no kako se ljetna sezona približavala, tako su police high street i dizajnerskih trgovina sve više vrvjele modelima haljina, topova i bluza s efektnim puf rukavima kojih ni ove jeseni neće nedostajati.

Kao i po pitanju trendova poput acid wash trapera, koji se postiže tretiranjem denima specifičnim kiselinama, detalj puf rukava na odjeći doživio je vrhunac popularnosti 80-ih godina, a svakom odjevnom komadu uspijeva podariti dozu dramatičnosti i ženstvenosti.

U dnevnoj varijanti bluze i topovi s puf rukavima zablistat će u paru s najobičnijim trapericama, a u svečanim prilikama ključnu ulogu imat će haljine s puf rukavima, u kojima nikako nećete proći neprimijećeno.

Da je uistinu riječ o trendu koji će podjednako vladati i jesenskom sezonom, dovoljno govori aktualna ponuda na policama trgovina popularnih high street brendova, a za vas smo izdvojili najljepše komade s puf rukavima koje se isplati imati kada želite stvoriti upečatljive odjevne kombinacije.

  • +28
Puf rukavi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo