VODEĆI JESENSKI TREND

Omiljeni uzorak naših baka ponovno je hit: Izdvojili smo najljepše karirane komade iz popularnih trgovina

17.09.2019 u 06:47

Bionic
Reading

Karirani uzorak vraća nas u neka prošla vremena, no popularnom uzorku 70-ih uvijek se rado iznova vraćamo. Ovaj retro uzorak svake jeseni dođe u modu, a posljednjih nekoliko godina karirane komade obožavali smo čak i u ljetnim danima. Koliko će ovaj trend biti popularan u nadolazećim mjesecima, dokaz su jesenske kolekcije koje su već pristigle u trgovine

Ako nas nešto veseli s dolaskom tmurnih, jesenskih dana, onda su to novi uzbudljivi trendovi kao što je karirani uzorak. Zavirite li na police trgovina, primijetit ćete da sve vrvi kariranim uzorkom koji su modni stručnjaci jednoglasno proglasili hitom sezone.

Karirani uzorak krasit će apsolutno sve što možete zamisliti, od šalova i kapa, preko cipela, pa do raznoraznih komada odjeće kao što su kaputi, haljine, veste i odijela. Osim klasičnog sitnog uzorka, ove sezone općenito će se izdvajati predimenzionirani print, stoga će i uvećani karirani uzorak biti itekako dobrodošao među ljubiteljicama mode.

Jednako popularan bit će i gingham ili vichy uzorak - jednako efektan print sastavljen od redova sitnih ili većih kvadratića. Ovaj je print posebno popularan u ljetnim mjesecima, a ove će jeseni biti jednako tražen.

Komadi bez kojih ne možete dozvoliti da vam prođe jesen 2019. zasigurno su karirano odijelo i karirani kaput jer predstavljaju bezvremenske klasike, pa sam time i komade koji će se s godinama isplatiti.

Ukoliko vam karirani uzorak u ovom ruhu izgleda previše poslovno, uvijek možete odabrati razigranu bluzu s jednako trendi puf rukavima i kariranim uzorkom ili pak kariranu suknju efektnog kroja koju možete kombinirati s jednobojnom košuljom ili vestom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@annabelrosendahl @nyfw

Objavu dijeli The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Važno je da se u komadima koje izaberete osjećate ugodno i da odgovaraju vašem osobnom stilu, a prije nego krenete u šoping i oboružate se kariranim novitetima, zavirite u galeriju i pogledajte što smo sve pronašli na policama popularnih trgovina.

  • +64
Karirani uzorak Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije