JESENSKI HIT

Vjerujte nam na riječ; ove će čizme narednih mjeseci priželjkivati sve modne ovisnice

23.08.2019 u 13:03

Bionic
Reading

Ako ne volite tmurnu jesen, sigurno ne možete reći da ne volite gležnjače. Imajte to na umu sljedeći put kada ustanete na posao i kroz prozor ugledate maglu i kišu. Lijepom paru gležnjača uistinu je teško odoljeti, i to zna svaka žena na kugli zemaljskoj, a modni stručnjaci predviđaju kako će jedan model ove jeseni imati posebno mjesto u srcima modnih ovisnica

Ukoliko redovito pratite trendove, onda ste sigurno već načuli kako nas ove jeseni očekuje prava modna poslasticu u obliku gležnjača na vezanje. Ove će čizmice biti veliki nadolazeći hit, tvrde stručnjaci, a ako ste zavirili u popularne trgovine zasigurno ste primijetili kako se police iz dana u dan sve više pune ovim chic modelom.

Da će ove čizme biti veliki jesenski hit dalo se naslutiti već na Tjednu mode. Brojne modne kuće, uključujući Alexandera McQueena i Rejinu Pyo predstavili su neodoljive, odvažne i originalne modele gležnjača na vezanje koje su odmah izazvale veliku pažnju modnih ovisnica.

Iako smo ovaj model gležnjača viđali i proteklih sezona, pravi 'bum' izazvale su tek prije dvije godine, zahvaljujući modnoj kući Chloe koja je lansirala popularne kaubojske gležnjače s izrezima. Nakon toga trend su ispratili i drugi brendovi, uključujući Manu Atelier i By Far koji je također imao jedan od najprodavanijih brendova, ali i brojne high street trgovine.

Ove sezone bit će ultrapopularni modeli na vezanje s četvrtastim vrhom, a jedan od najtraženijih high street modela sezone već sada su Zarine gležnjače koje dolaze u bež i nježno plavoj boji.

Ako ste strastvena zaljubljenica u modu, onda nemojte dozvoliti da ovaj trend prođe, a da u ormaru nemate barem jedne ovakve hit čizmice. Zavirite u galeriju i pogledajte koji se modeli nude u trgovinama.

  • +17
Gležnjače na vezanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije