prava barbie

Margot Robbie iznenadila: Barbie look u kojem ružičasta ne vodi glavnu riječ

08.07.2023 u 09:04

  • +21

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Victor Chavez / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Margot Robbie još uvijek je u Meksiku s ostatkom ekipe s kojima dijeli filmski projekt 'Barbie' koji samo što nije stigao i u hrvatska kina. Predana ulozi i promociji filma Robbie već nekoliko tjedana ne izlazi iz ružičastih Barbie odjevnih kombinacija, a ovaj put napravila je mali zaokret

Lijepa Australka već tjednima putuje s lokacije na lokaciju, a sve kako bi promovirala najnoviji film 'Barbie' koji će uskoro stići i u naša kina. Barbie groznica već mjesecima polako trese svijet, a sada polako ulazimo i u veliko finale iščekivanja filma redateljice Grete Gerwig.

Margot Robbie tako ne izlazi iz kombinacija koje bi odjenula i sama Barbie, a neke već i je! I to prije tridesetak godina!

Glumica je tako u Meksiku prvo predstavila look 'Earring Magic Barbie', u detalje proučen i kopiran outfit koji je jedna od Barbie lutkica nosila u devedesetima.

Sljedeći look iz Meksika također je inspiriran jednom lutkicom, a Margot Robbie za tu je prigodu uskočila u pripijenu mini haljinicu s višebojnim printom, a u ruci je nosila mini Chanel torbicu. Poput prave Barbie, glumica je nosila i ružičaste štikle sa špic završetkom.

Skupina zadužena za izgled lijepe glumice računa vodi o svim detaljima, a tako i o njezinoj frizuri pa je oblikovala kosu kako bi odražavala klasične kovrče kakve su se nosile 90-ih godina. Na taj način neodoljivo je podsjećala na frizuru kakvu su imale prave lutkice koje su bile predmet čežnje djevojčica. 

Uz nju su i ovaj put bile kolege sa seta - Ryan Gosling i America Ferrera. 

MARGOT ROBBIE

Nikome ne stoji ružičasta tako dobro kao najljepšoj holivudskoj plavuši

Pogledaj galeriju