Kaptol Boutique Cinema

Barbie - osvaja kina rasprodanim dvoranama dva tjedna prije dolaska na platna

07.07.2023 u 13:23

Bionic
Reading

Margot Robbie i Ryan Gosling već danima promoviraju film na svim kontinentima, a fantastični kostimi, plesni hitovi, koreografije i avanture najpopularnije i najutjecajnije lutke na svijetu doživljaj su zbog kojeg publika hrli u kina!

Barbara Millicent Roberts, poznatija kao lutka Barbie, stvorena je davne 1959. godine. Uz nju su odrastale brojne generacije, a Barbie je tijekom godina mijenjala uloge i zanimanja. Nije bilo toga što Barbie nije mogla postići i na taj je način inspirirala (barem ona tako misli) milijune, vjerojatno i milijarde žena. Ali Barbie nije samo lutka, ona je ideja koja živi duže od pojedine lutke i njena je misija poticanje važnosti vjerovanja u sebe, girl power, promicanje životnih vrijednosti te ono najbitnije, raznolikost svakog pojedinca!

Barbie je do sada imala brojne animirane filmove, ali ovaj filmski hit o kojem bruji cijeli svijet nešto je sasvim posebno. Margot Robbie i Ryan Gosling su briljantan par, kao i cijela glumačka postava zbog kojih ćete na dva sata uroniti u ružičasti svijet s nevjerojatnim preokretima. Ako ste se ikada zapitali kako bi izgledao prijelaz iz Barbie svijeta u pravi svijet, napokon ćete saznati…

U CineStar kina Barbie stiže pretpremijerno u srijedu 19. srpnja, a u svim gradovima održava se CineLady event uz projekcija filma, s posebnim poklonima i pićem dobrodošlice te se su mnoge CineLady dvorane već rasprodane! Isto tako i Très Chic pretpremijera u Kaptol Boutique Cinema. U pretprodaju su puštene i mnoge redovne projekcije jer ovaj film treba pogledati svatko, i ona osoba koja voli ili je voljela Barbie kao i svi oni koji nisu team 'barbie'.

Greta Gerwig i njezin partner Noah Baumbach, oboje nominirani za Oscara, potpisuju režiju filma. Uloga legendarne plavuše pripala je australskoj ljepotici koja bira najbolje uloge - Margot Robbie, dok je njezinog odabranika, preplanulog Kena, utjelovio glumac Ryan Gosling. Ostatak uistinu bogate glumačke postave predstavljaju velika hollywoodska, ali i glazbena imena : Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Nicola Coughlan, Emma Mackey, Michael Cera i brojni drugi.

U svih 11 gradova u Hrvatskoj, CineStar kina će posjetiteljicama CineLady večeri omogućiti poklone za najsretnije u suradnji s partnerima večeri: Dukat, La Piel by Lana Jurčević, Avon, Barcaffe, a Jana i Schweppes će ponuditi piće dobrodošlice. Uz to, u Z centru će biti i brojna druga iznenađenja. Za odličnu atmosferu pobrinut će se DJ-ica KikiB.

U modnom smislu, industrija ne pamti kad je neki film imao toliki utjecaj na modu kao Barbie ove godine…Boja 'Barbie Pink' zavladala je svijetom, nalazi se na svim naslovnicama prestižnih časopisa i na tjednima mode. A u skladu s trendom je i zagrebačka Très Chic pretpremijera u Kaptol Boutique Cinema gdje Le Concept Aleksandre Dojčinović priprema posebno modno iznenađenje!

U Kaptol Boutique Cinema bit će zanimljivih photo kutaka i poklona; Poliklinika Milojević poklanja 400 poklon bonova s 15 % popusta za sve tretmane, svaka posjetiteljica dobiva roman, Foreo poklon i bon Manos nail studija te poklon kupon za optiku La Vie, dok najsretnije očekuju i poklon bonovi Le Concepta, La Piel by Lana Jurčević specijalni paketi, Toyota CHR probna vožnju ili Apivita pokloni. Za plesnu atmosferu pobrinut će se DJ Rea!

Kino ulaznice za najiščekivaniji film godine u distribuciji Blitz filma, koji će oduševiti sve one koji vole, ali i one koji ne vole Barbie, dostupne su na blagajnama CineStar kina i online na www.cinestarcinemas.hr

Barbie | Trailer #3 | 2023 Izvor: Društvene mreže