u meksiku

Još jedno ružičasto izdanje Margot Robbie, i ovaj put po uzoru na pravu Barbie

07.07.2023 u 09:55

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Tischler/Eyepix Group / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Na svakoj premijeri filma 'Barbie' Margot Robbie odrađuje vrhunsku promociju svojim pomno isplaniranim odjevnim kombinacijama. Ružičasti Barbie svijet za nju je postao svakodnevica, a ovaj put inspiraciju je pronašla u lutkici koju je možda imala i ona sama

Stilist koji surađuje s Margot Robbie ovih dana ima pune ruke posla jer je morao osmisliti na desetke ružičastih outfita, a kada oblačiš zvijezdu poput prekrasne Robbie zadatak nije nimalo jednostavan jer svaki outfit mora biti na nivou. Ovaj je put Andrew Mukamal inspiraciju pronašao u 'Earring Magic Barbie', Barbie lutkici koja je 90-ih bila dostupna na policama raznih dućana.

Tako je Margot Robbie stigla u Meksiko kao prava real life Barbie u ružičastom izdanju nalik na punk stil.

Kožna mini haljina ovaj put je kombinirana uz ružičaste salonke u špic, a sve je začinila modnim dodatcima! Oko struka nalazi se srebrni metalni remen s ukrasnom zvijezdom, a ukrasila se i predimenzioniranim naušnicama s visećim zvjezdicama i srcima.

Upravo takav outfit s istim dodatcima imala je i lutkica koja je u prodaju izašla oko 1991. godine, a ovakvo rekreiranje Barbie rijetko se viđa.

Uz nju su bile i kolege sa seta, Ryan Gosling u pastelno žutom odijelu te America Ferrera u crnoj kožnoj pencil suknji s bijelom košuljom.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Steve Cho Kyewoong/Penta Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ranije ovog tjedna Robbie je također prošetala dvije ružičaste kombinacije dok je prisustvovala premijeri filma u Seulu, u Južnoj Koreji. Iako je glumica uvijek odjevena u vrlo ženstvene kombinacije, nismo ju navikli viđati u toj nijansi ružičaste iz koje ovih dana ne izlazi. Barbie film preokrenuo je njezin svijet, a ružičasta groznica koju širi posve je zaludila svijet koji jedva čeka da film stigne u kina.

  • +6
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Jung Yeon-je / AFP / Profimedia