mramor i pastelne boje

Luksuzan interijer: Vlaho Arbulić pokazao glamurozan stan koji dijeli s Tatjanom Dragović

03.04.2023 u 19:15

Bionic
Reading

Vlaho Arbulić, partner bivše manekenke Tatjane Dragović, pokazao je luksuzan dnevni boravak kojim dominiraju pastelne boje i moderni komadi namještaja

Vlaho Arbulić, pokazao je dio unutrašnjosti luksuznog doma koji dijeli s partnericom, bivšom manekenkom Tatjanom Dragović.

Riječ je o elegantno uređenom dnevnom boravku kojim dominira glamurozan i moderan viseći zlatni luster koji se nalazi iznad velebnog stola od mramora, obogaćenog dvjema vazama s proljetnim cvijećem.

Interijerom dominiraju pastelne boje, a ističu se ukusno usklađene svjetlo plave stolice sa zavjesama u istoj nijansi, dok dodatnu toplinu pruža tepih u nježnom sivom tonu.

  • +3
Tatjana Dragović, Vlaho Arbulić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović dijele ovaj dom s njenom djecom iz prvog braka s Goranom Ivaniševićem, sinom Emanuelom i kćeri Amber Marijom te zajedničkom kćerkom, 8-godišnjom Lucom.

U vezi su od 2014. godine kada su se upoznali u zagrebačkoj teretani, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama na kojima redovito javno razmjenjuju ljubavne poruke i dijele idilične obiteljske fotografije, čini se kako njihovoj zaljubljenosti nema kraja.