uvozi beauty brendove

Odala tajnu blistave kože: Tatjana Dragović razotkrila najveće zablude u beauty rutini

21.03.2023 u 22:13

Bionic
Reading

Bivša manekenka Tatjana Dragović danas uvozi elitne svjetske beauty brendove te tvrdi kako je jedna od najvećih pogrešaka upotreba samo jednog skincare proizvoda te nespremnost na rješavanje problema iznutra

Tatjana Dragović, jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki koja je nosila revije najprestižnijih svjetskih dizajnera, danas je iznimno uspješna poduzetnica.

Naime Tatjana je vlasnica projekta LAB u sklopu kojeg u Hrvatsku uvozi elitne svjetske beauty brendove omiljene među holivudskim zvijezdama i slavnim vizažistima.

Ona sama je, naravno, prvo lice brenda za koji ne postoji bolja reklama od njene blistave i zdrave kože, koja samo naglašava njenu prirodnu ljepotu i bez trunke šminke.

Upravo stoga mnoge žene su se pitale koja je tajna njene zdrave i njegovane kože, a Tatjana je u razgovoru za Graziju otkrila nekoliko ključnih koraka.

'Skincare je moja strast još od najranije mladosti, koja je s vremenom prerasla u projekt kojem sam danas iznimno posvećena i u kojem neizmjerno uživam. Rekla bih da je moj fokus danas najviše na clean sastojcima u proizvodima koje koristim jer smatram da tu više ne smijemo raditi kompromise te je cijeli koncept Lab i osmišljen imajući na umu tu činjenicu', pojasnila je za Graziju pa istaknula svoj omiljeni proizvod za njegu kože:

'Svakako Due Alberi Biphase Moisturizing Oil brenda Furtuna Skin. Ovo dvofazno ulje u potpunosti je transformiralo moju kožu. Sadrži vitamin C, cikoriju, organsko maslinovo ulje i vodicu lista masline. Potiče proizvodnju kolagena, kožu čini elastičnom, dubinski njegovanom i daje joj onaj poseban zdravi sjaj.'

  • +3
Tatjana Dragović, Vlaho Arbulić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Tatjana je istaknula i kako je najveća zabluda u beauty rutini oslanjanje na jedan skincare proizvod te izostanak rješavanja problema s kožom iznutra, a dodala je i kako smatra da učinci raznih invazivnih i skupih tretmana najčešće nisu dugotrajni.

Kada je riječ o upotrebi šminke, 45-godišnja Tatjana naglašava:

'Već dugo vremena ne koristim klasični tekući puder jer smatram da su nam u današnje vrijeme dostupni puno konkretniji i time kvalitetniji serumi u boji koji svojim aktivnim sastojcima ujedno imaju njegujući efekt na našu kožu.'