ljetni look

Lijepe i udobne: Ovaj model cipela izgleda odlično uz mini suknju

05.06.2023 u 08:46

Amanda Seyfried

Izvor: Profimedia / Autor: MEDIAPUNCH / BACKGRID / BACKGRID USA / GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ovog ljeta mini suknje vratile su se na modnu scenu, no koje trendi cipela izgledaju posebno cool u toj kombinaciji? Amanda Seyfried zna odgovor i otkriva ga svojim dojmljivim stajlingom

Amanda Seyfried holivudsku slavu stekla je ulogom srednjoškolke Karen Smith u tinejdžerskoj komediji 'Girls Club'. 'Srijedom nosimo ružičasto!', bila je rečenica, koja se i dan danas veže uz kultni film, a izgovorila ju je upravo Amanda.

No, da srijedom ne nosi ružičasto Amanda je dokazala više puta da srijedom ne nosi isključivo ružičasto. Osim toga, pravila stiliziranja postoje da se s vremena na vrijeme prekrše. A moda bi također trebala, prije svega, biti zabavna.

Tajna dobrih i upečatljivih stajlinga nerijetko se krije u raskidanju s ustaljenim, a često i odavno zastarjelim modnim konvencijama. To je sada pokazala i Amanda Seyfried koja se u New Yorku pojavila s kratkom crnom mini suknjom koju je kombinirala s ležernom bijelom oversized bluzom koju je zakopčala i ugurala u pojas što je pak predstavljalo doista sjajan detalj koji je, usput, otkrio i logo na pojasu suknje.

Kratka suknja i bluza inače je kombinacija koja izaziva snažne asocijacije na klasične školske uniforme. Stoga je dugo vremena bilo važno takvom izgledu ne dodavati klasične trendi cipele poput loaferica ili Mary Jane cipela. No, Amanda Seyfried sada pokazuje da takav stajling može izgledati sjajno te da se u ljeto 2023. mokasinke s mini suknjom i bluzom itekako dobro kombiniraju.

Njezin stajling sjajnim čine raskošni ukrasi na mokasinkama koje pružaju dojmljiv kontrast s dva jednostavna komada, mini suknjom i predimenzioniranom košuljom. Guccijeve mokasinke ne samo da imaju istaknute detalje tipične za brend, već imaju i logo te su izrađene od zelenkastog baršuna. Zahvaljujući tom luksuznom izgledu, ovaj stajling više ne podsjeća na klasične školske uniforme.

  • +23
Elegantne mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije