želimo ih!

Prozirne sandale: Ovo je najveći trend u vrućim mjesecima pred nama

23.05.2023 u 13:06

Bionic
Reading

Ljetna sezona je pred vratima, a s njom stiže i vrući hit kad je riječ o ljetnim sandalama. Nevidljive sandale u kombinaciji s ukrasima tako efektnih da djeluju poput nakita – hoćete li im moći odoljeti?

Prozirne sandale kao trend nisu neka velika novost. Od 2019. viđamo ih ljeti ove godine taj trend je ažuriran i izgleda bolje no ikad. Pogled na najnoviju ponudu otkriva da prozirne sandale više nisu iste kao prije nekoliko godina. Modeli su sad osvježeni i još atraktivniji, i to zahvaljujući malim draguljima i kristalnim ukrasima koji prekrivaju vinil ovih cipela.

Moguće ih je pronaći u svim vrstama trgovina: od Zare do My Therese, s brendovima kao što su Aquazzura, Gianvitto Rosi ili Christian Louboutin. U cruise kolekcijama za 2023. otkriveno je da će obožavanje ovih cipela ići toliko daleko da će se nositi s čarapama u međusezonskim mjesecima. MM6 Maison Margiela, Missoni ili Tory Burch neki su od brendovi koji su ovaj model cipela podigli na posve drugu razinu.

Iako su uglavnom predstavljene kao sandale na stiletto petu savršene za vjenčanja, krštenja, pričesti i ostala ljetna događanja, lako je pronaći i ravne varijante koje daju dašak fantazije i glamura dnevnim lookovima. Kako god, vrlo ih je lako kombinirati, pristaju svakom stajlingu, a koliko god bile neprimjetne, djeluju snažno i moćno.

  • +8
Prozirne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo