svi je žele

Lijepa princeza kopirala Meghan Markle i zablistala u sličnoj haljini

17.06.2018 u 18:03

Bionic
Reading

Sve što odjene novopečena britanska vojvotkinja Meghan Markle postaje modni hit, a od toga nije izuzeta ni haljina koju je nosila na svečanoj večeri na dan vjenčanja. Bijela svilena haljina koja se veže oko vrata vratila je gotovo trenutačno u modu takav tip haljina, a ovih se dana u vrlo sličnoj pojavila još jedna dama koja se udala u kraljevsku obitelj, švedska princeza Sofia

Iako tzv. halter haljine, koje se vežu oko vrata, a ramena ostavlja golima, nisu nikakva novost, i nose se već desetljećima, za njihov novi modni uzlet zaslužna je isključivo Meghan Markle.

Njezinu prekrasnu bijelu toaletu od svile dizajnirala je Stella McCartney, a ovih je dana slavna britanska dizajnerica objavila da će lansirati u prodaju točno 46 komada replike te iste haljine, 23 u bijeloj i 23 u crnoj boji) kao dio svoje capsule kolekcije 'Made with Love', a cijena će im iznositi oko 30.000 kuna.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

No, čini se da je Meghanina haljina inspirirala još jednu ljepoticu koja dolazi iz kraljevske obitelji, a sjevera Europe, lijepu princezu Sofiju. Ona je odabrala smaragdno zelenu svilenu haljinu gotovo istoga kroja za dodjelu glazbenih nagrada Polar Prize.

  • +10
Švedska princeza Sofia i princ Carl Philip Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa švedska princeza otišla je čak i korak dalje pa je i kosu uredila u Meghaninom stilu, s nekoliko raspuštenih pramenova koji uokviruju lice i ostatkom kose skupljenom u niski rep.

.

PRINC CARL PHILIP

Jedan od najzgodnijih pripadnika kraljevske obitelji prozvan je kraljem selfieja, a evo i zašto

Pogledaj galeriju