ELEGANTAN OUTFIT

Meghan Markle naučila modnu lekciju i pokrila ramena

14.06.2018 u 13:07

Bionic
Reading

Novopečena vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle prvi je puta noćnim kraljeskim vlakom putovala s kraljicom Elizabetom II, a dvije su dame sretno stigle u Cheshire, na sjeverozapad Engleske

Lijepa Amerikanka koju mediji sad prate u stopu, nakon što je bila izložena kritikama zbog odabira nježno ružičaste haljine golih ramena s potpisom Caroline Herrere za obilježavanje 92. kraljičinog rođendana Trooping The Color, ovoga puta nije željela modno riskirati.

Za ovaj je posjet odlučila odjenuti haljinu neobičnog kroja u bež boji s potpisom Givenchyja, čiji modni izraz vrlo cijeni budući da je upravo njihovu kreaciju, elegantnu vjenčanicu retro stila nosila i na svom vjenčanju.

Meghan je haljinu pročišćenih linija s efektnim plaštom na ramenima iskombinirala s crnim remenom i stiletticama, a kosu je nosila raspuštenu i stiliziranu u blagim valovima.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljica Elizabeta II i ovoga je puta ostala je vjerna svojim outfitima u živim bojama pa je nosila kaput u boji limete (Stewart Parvin) i odgovarajući šešir s potpisom Rachel Trevor Morgan.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljica će u društvu 36-godišnje zvijezde 'Suitsa' službeno otvoriti most Mersey Gateway, a zanimljivo kako kraljevski vlak ne nudi neki poseban luksuz, no 92-godišnja kraljica, kao i stariji članovi obitelji, preferiraju vožnju istim kada odlaze na službena događanja.

Kako bi se osjećali kao kod kuće, u vlaku je prilagođeno sve potrebama - postoji i službeni ured, spavaonice kao i blagavaonice.

Nakon otvorenja mosta, uslijedila je svečana priredba za kraljicu koju su održala djeca jedne lokalne osnovne škole, a dvije će dame posjetiti gradić Storyhouse gdje će se susresti sa sirijskim izbjeglicama kojima je tamo osiguran smještaj.

Zatim slijedi ručak koji je isplaniran s lokalnim političarima u gradu Chester.

Noćna vožnja vlakom, koji iz Londona kreće prema Cheshiru, zasigurno je sjajna prilika da se kraljica Elizabeta II i vojvotkinja od Sussexa još malo zbliže, budući da Meghan nije imala pratnju svog supruga.

  • +13
Kraljica Elizebeta i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia