BLAKE LIVELY

Lijepa plavuša rijetko objavljuje fotografije u kupaćem kostimu, no nakon ove objave društvene mreže 'gore'

25.08.2022 u 11:10

Bionic
Reading

Blake Lively, američka glumica koja se proslavila ulogom bogate tinejdžerice s Manhattana u teen seriji 'Tračerica', upravo danas slavi svoj 35. rođendan, a zadnjom je objavom na Instagramu oduševila svoju sljedbu na društvenim mrežama

Atraktivna plavuša koju smo zavoljeli kao zavodljivu Serenu van der Woodsen u seriji, pokazala je da je u top formi pozirajući u bijelom kupaćem kostimu.

Plavokosa ljepotica rijetko objavljuje svoja bikini izdanja, no sad je sve očarala fotografijom pokraj bazena u efektnom bijelom kupaćem kostimu koji je otkrio njezine savršeno oblikovane noge i vitak struk.

Blake je citirala stih 'Summer lovin', had me a blast' iz pjesme 'Summer Nights' nedavno preminule glazbene legende Olivije Newton-John i Johna Travolte iz kultnog filma 'Briljantin', snimljenog davne 1978.

poznata 'tračerica'

Jedna od najljepših plavuša slavi 35. rođendan: Za Blake Lively godine su samo broj, a njezine modne kombinacije vječna su inspiracija

Pogledaj galeriju

Na komplimente nije trebalo dugo čekati, a obožavatelji nisu škrtarili na pohvalnim riječima.

'Božica', 'Wow', 'Kraljica', 'Savršenstvo', 'Ljepotica', samo su se redali komplimenti na račun zanosne figure lijepe Blake koja je za ovu objavu dobila više od 1.5 milijuna lajkova.

U jednom ranijem intervjuu, majka troje djece i supruga glumca Ryana Reynoldsa, otkrila je tajnu svoje zanosne figure.

Ključ je, kako ističe, u raznovrsnoj prehrani i umjerenosti, pa Blake pojede dnevno četiri obroka, na njezinom su meniju i ugljikohidrati i šećer, ali naravno u umjerenim količinama.

Par ima tri kćeri: James, Inez i Betty, a glumica je u rekordnom roku istopila nakupljene kilograme u trudnoći.

Inače, zvijezda 'Tračerice' i Ryan ovoga će rujna proslaviti desetu godišnjicu braka. Upoznali su se početkom 2010. dok su radili na filmu 'Green Lantern', a vezu su započeli u listopadu 2011. godine.