NADOLAZEĆI HIT

Biste li ih nosili? Rihanna isfurala najotkačeniju verziju omraženih klompi

25.08.2022 u 08:42

Bionic
Reading

S približavanjem jesenskoj sezoni, poznate trendseterice već naveliko testiraju trendove koji će modnom scenom dominirati u narednim mjesecima, a jedan od njih odnosi se na, ne tako davno omražene, klompe

Kada u razmaku od par dana modne ikone poput Kate Moss i Rihanne svoje stajlinge odluče zaokružiti klompama, sa sigurnošću se može tvrditi da je ova obuća sa sjevera Europe must have model jeseni.

KATE MOSS

Manekenska legenda zna kako nositi obuću čijem se povratku nitko nije nadao

Pogledaj galeriju

Pri povratku u New York, modna ikona s Barbadosa i novopečena mama ugledana je u još jednom otkačenom izdanju u nizu.

Kombinaciju plavog dresa i zelenih hlača s uzorkom šahovnice Rihanna je na sebi svojstven način začinila posebnim dodacima, poput vintage Gucci torbe od zmijske kože iz kolekcije proljeće/ljeto 1996. Toma Forda od koje se posljednjih dana ne odvaja.  

  • +3
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, najveću pažnju ovoga puta ukrala je obućom. Umjesto tenisica ili omiljenih cipela s potpisom Amine Muaddi, svoj otkačeni outfit zaokružila je klompama, no ne i bilo kakvom verzijom.

Riječ je o modelu iz zajedničke kolekcije njemačkog sportskog diva Adidas i talijanske kuće Gucci koji se u prodaji nalazi po cijeni od oko 10 tisuća kuna, a iako izgledom imitira klasične klompe od njih se izdvaja detaljima poput horsebit kopče i monograma brenda Gucci otisnutog na drvenoj peti obuće, uz prepoznatljiv logotip brenda adidas.

Sa zaobljenim vrhom i debelim potplatom, obično izrađenim od drveta, klompe kao vrsta obuće vratile su se na modnu scenu u velikom stilu i ne planiraju samo tako nestati, a osim slavnih trendeseterica ovoj činjenici dovoljno govori u prilog njihova bogata ponuda na policama trgovina.

  • +20
Klompe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo