miu miu cipelice

Tako chic: Ove kultne balerinke bit će jedne od najpoželjnijih cipela sezone

25.08.2022 u 06:39

Bionic
Reading

Otmjene balerinke presvučene satenom možda nisu prva stvar koju očekujete vidjeti na modnoj pisti povodom predstavljanja trendova za jesen i zimu pred nama. No, modna kuća Miu Miu nije obraćala puno pažnje na vremenske prilike, a čini se kako to ne zabrinjava ni zaljubljenice u modu jer su ove cipelice inspirirane baletom postaju jednom od najpoželjnijih cipela ove sezone

Nastale na temelju Miu Miu kolekcije za proljeće/ljeto 2016., kada je modna kuća po prvi put predstavila kultne balerinke s vrpcom i privukla veliku pozornost, balerinke nove generacije imaju jednostavniju siluetu i dostupne su u neukrašenoj koži i satenu, te imaju jednostavnu steznu gumicu s logotipom brenda.

Međutim, brend se nije suzdržao kada je riječ o bojama pa je model dostupan u nizu nijansi koje je zaljubljenicama u modu sigurno zapeti za oko, uključujući puderasto plavu, crvenu, ružičastu i bijelu. Po jedna za svaku priliku, rekle bi trendseterice.

U prilog tome činjenica i da su modne zaljubljenice već u ormare pospremile barem po jedan par, a satenske balerinke odličan su izbor kada god želite 'zasladiti izgled', bez obzira radi li se o maksi suknji ili kožnoj bomber jakni. Osim toga, tako su praktične da ih možete staviti u torbicu kada odjenete cipele visokih potpetica te se kasnije preobuti. Osim toga, riječ je o Pradinim cipelama – takav modni komad može biti samo bolji s godinama.

Ove balerinke vrlo su svestrane po pitanju modnih kombiniranja, a dokazuju to i stajlinzi prikazani na Miu Miu reviji gdje su ove balerinke navučene preko rebrastih čarapa i uparene s plisiranim midi hlačama, kožnim kratkim hlačama, te mikro mini suknjama.

Za one koji još uvijek žude za punk prizvukom izvorne varijante s kopčama, razveselit će vijest kako je brend u ponudu također uvrstio i takav model u nizu boja i završnih obrada. Doista, balerinke nikada nisu izgledale tako chic.

  • +9
Miu Miu balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije