SAMO U ČETVRTAK

Letovi unutar Hrvatske za 250 kuna

27.04.2011 u 13:56

Bionic
Reading

Croatia Airlines u četvrtak 5. svibnja, na dvadesetu obljetnicu prvog leta, uvodi posebnu pogodnost za putovanja na sva odredišta tvrtke unutar Hrvatske - jednosmjerne zrakoplovne karte za 250 kuna

Croatia Airlines ove godine obilježava dvadesetu obljetnicu prvog komercijalnog leta. Prvi putnički let pod oznakama hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika obavljen je 5. svibnja 1991. godine na liniji Zagreb – Split, a istodobno je predstavljao početak letenja u domaćem prometu i uspostavu redovitog putničkog prometa.

U ovih 20 godina u zrakoplovima je prevezeno oko 22.700.000 putnika, što znači da je na krilima Croatia Airlinesa prevezeno stanovništvo cijele Hrvatske pet puta.

U želji da putnicima zahvali zbog povjerenja i još više im približi uslugu zračnog prijevoza, Croatia Airlines u četvrtak 5. svibnja, na dvadesetu obljetnicu prvog leta, uvodi posebnu pogodnost za putovanja na sva odredišta tvrtke unutar Hrvatske (Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar i Pula) – jednosmjerne zrakoplovne karte po cijeni od 250 kuna.

Karte će se moći kupiti isključivo 5. svibnja na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com i svim ostalim prodajnim mjestima tvrtke, a vrijedit će za putovanja do 30. svibnja ove godine. Cijena uključuje pristojbe zračnih luka i TSC (naknada za izdavanje zrakoplovne karte), besplatan prijevoz 15 kilograma prtljage, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje u programu Miles & More.