tako elegantno

Kraljica Rania i najljepša zelena kaftan haljina: Ovaj model idealan je za ljetne dane

29.05.2023 u 11:21

  • +8

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: APAIMAGES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ROYAL HASHEMITE COURT / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kraljica Rania svojim besprijekornim stilskim odabirima redovito privlači pažnju, a sada je odabrala zelenu haljinu s volumioznim rukavima i otvorenim leđima te dodala efektan zlatni remen

Jordanska kraljica Rania jedna od pripadnica kraljevskih obitelji koja se ne boji boja i silueta koje su u trendu svake sezone. Ovog mjeseca raspored jordanske kraljice itekako je užurban, a ona baš za svako javno pojavljivanje uspijeva odabrati sjajan i tako upečatljiv stajling.

Od proslave diplome princeze Salme, zabave u čast Rajve al Saif koja će u lipnju izreći sudbonosno 'da' njezinom sinu, prijestolonasljedniku princu Huseinu, pa do mature najmlađeg sina princa Hashema – Rania je svaki put odabrala idealan stajling.

Ovog puta povodom proslave Dana neovisnosti u Jordanu kraljica Rania pokazala je zašto je se smatra jednom od najbolje odjevenih pripadnica kraljevskih obitelji. Stigla je odjevena u spektakularnu zelenu kaftan haljinu koja ima sve da predispozicije postati jedan od najboljih izbora za ljetne večeri.

Kraljica je odabrala dizajn vrlo laskave nijanse. Riječ je o haljini brenda Taller Marmo, izrađenoj u laganom krepu, koja se ističe visokim ovratnikom, volumioznim i asimetričnim rukavima te otvorenim leđima. Izvorna verzija haljine uključuje remen od iste tkanine, koji ističe struk. No, Rania ga je zamijenila znatno efektnijim izborom, širokim zlatnim remenom s rozetom u sredini koji je čitavom izgledu dao poseban štih. Uz remen, kraljica je nosila zlatne Gianvito Rossi salonke i metalik clutch torbicu brenda Rafe New York koju je nosila u više prilika.

  • +7
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: RICHARD GARDNER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA