tako chic

Haljina koja to nije: Kraljica Rania na maturi najmlađeg sina oduševila modnim izborom

25.05.2023 u 21:33

  • +7

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: RICHARD GARDNER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania izgledala je besprijekorno glamurozno na maturi svog sina, princa Hashema u Madabi. Bio je to još jedan i nizu kraljičinih besprijekornih stajlinga koji s razlogom privlači pažnju

Majka četvero djece, 52-godišnja Rania, izgledala je uzbuđeno i sretno što vidi svoje najmlađe dijete, princa Hashema bin Abdullaha, koji je diplomirao i krenuo u sljedeće poglavlje u svome životu. Promociji je prisustvovala sa svojim suprugom, kraljem Abdullahom II., princezom Iman i njezinim suprugom Jameelom Alexanderom Thermiotisom, zajedno s princezom Salmom i prijestolonasljednikom Husseinom.

Kraljica je na Instagramu napisala: 'Ljudi, možemo li malo usporiti? Ova mama mora doći do daha! Još jedan ponosni obiteljski trenutak na Hashemovoj današnjoj maturi.'

Naime, jordanska kraljevska obitelj ima jako puno razloga za slavlje. Naime, Ranijin najstariji sin prijestolonasljednik Hussein i njegova zaručnica iz Saudijske Arabije Rajwa Al Saif trebali bi se vjenčati za samo nekoliko dana, 1. lipnja.

Kraljica Rania od Jordana bila je oličenje elegancije na maturi svog sina, princa Hashema. Među brojnim uzvanicima jordanska kraljica Rania bila je zasigurno na samom vrhu liste najbolje odjevenih zahvaljujući u zadivljujućoj kombinaiciji Johanne Ortiz, klasičnim Dior salonkama u ružičastoj nijansi, Saint Laurent torbicom u boji burgundca i nakitom Ralpha Masrija.

Zaljubljenicima u modu nije trebalo dugo da se potpuno zaljube u ovaj stajling koji izgleda poput haljine, a zapravo je riječ o bluzi visokog ovratnika i laskavoj suknji midi duljine izrađenim od cvjetne jacquard tkanine.

Bluza i suknja, osim sjajnog kroja, imala je i odličnu i efektnu kombinaciju boja koja je istaknula njezinu vitku liniju.

  • +3
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Royal Hashemite Court / Shutterstock Editorial / Profimedia