PRINCEZA SALMA

Novo slavlje u Jordanu: Kraljica Rania ne krije sreću zbog mlađe kćeri

16.05.2023 u 08:35

Bionic
Reading

Treće dijete jordanskog kralja Abdullaha i kraljice Ranije, princeza Salma ovih je dana proslavila diplomu na Sveučilište Južne Kalifornije, a njezini roditelji ne mogu sakriti sreću zbog njezinog iznimnog uspjeha

Ne prestaju slavlja u jordanskoj kraljevskoj obitelji. Nakon što se njihova kći, princeza Iman, nedavno udala za Jameela Alexandera Thermiotisa, a teku i posljednje pripreme za vjenčanje njihovog sina, budućeg kralja princa Husseina, ovih su dana otputovali do Amerike, a sve kako bi s 22-godišnjom princezom Salmom proslavili njezin veliki uspjeh.

Na svom Instagram profilu 52-godišnja kraljica Rania zabilježila je ovaj posebni trenutak snimljen u Los Angelesu, nakon što je Salma službeno diplomirala na Sveučilištu Južne Kalifornije.

Kraljica je objavila tri fotografije - na prvoj poziraju majka i kći, na drugoj ponosni otac, jordanski kralj Abdullah grli svoju kćer, dok na trećoj Salma sjedi u službenoj odori za diplomante s tipičnom američkom kapicom, koju nose svi na svečanoj dodjeli diplome, i u ruci drži malu jordansku zastavu.

  • +3
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Royal Hashemite Court / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Neopisivo sam sretna što sam jučer mogla slaviti sa mojom Salmom njezinu diplomu na Sveučilištu Južne Kalifornije. Ne mogu dočekati da vidim što ćeš iduće napraviti. Čestitam!'

kraljevska krema

Pogledajte tko je sve pozvan u Buckinghamsku palaču uoči krunidbe

Pogledaj galeriju

Na ceremoniji je bila prisutna i starija Salmina sestra, princeza Iman sa suprugom Jameelom Alexanderom Thermoitisom. Osim princeza Iman i Salme te budućeg kralja, princa Husseina imaju i 18-godišnjeg princa Hashema.