odobrila svekrva

Kraljica Rania o budućoj snahi: 'Ona je najslađa buduća mladenka'

24.05.2023 u 12:21

Bionic
Reading

Kralica Rania priprema se za još jedno vjenčane koje u njoj izaziva veliko uzbuđenje! U lipnju ju čeka vjenčanje njezinog sina princa Huseina, a o njegovoj odabranici ima samo riječi hvale. Na zabavi u čast lijepe buduće mladenke kraljica je u govoru otkrila koliko je zadovoljna djevojkom koja će joj uskoro postati snaha

Prije velikog svadbenog dana koji jordanskog princa očekuje u lipnju, kraljevska obitelj održala je svečanu zabavu u čast predivne mladenke Rajve al Saif kojom joj je jordanska obitelj uputila srdačnu dobrodošlicu. Na svečanosti su svekrva i snaha blistale i pokazale da su u sjajnim odnosima, a kraljica Rania uputila je i nekoliko riječi kojima je okupljenima jasno pokazala da je vrlo zadovoljna odabirom svog sina.

U ponedjeljak navečer jordanska kraljica priredila je večeru u čast nadolazećeg vjenčanja svog najstarijeg sina, a sve se odvilo u Kraljevskom Hašemitskom dvoru Madareb Bani Hashem.

Jordanska kraljica i buduća jordanska kraljica ušetale su držeći se za ruke u haljinama tradicionalnog stila, a tom je gestom kraljica pokazala da je budućnost Jordana u sigurnim rukama te da prihvaća lijepu arhitekticu kao dio svoje obitelji.

  • +7
Svečanost uoči vjenčanja princa Huseina Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par će se vjenčati 1. lipnja, a kraljica Rania o budućoj snahi ima samo riječi hvale, a tijekom svog pozdravnog govora opisala ju je kao najslađu i najljepšu buduću mladenku.

O nadolazećem vjenčanju ne zna se puno, a intimno je bilo i vjenčanje princeze Iman koja se također udala ove godine. Iako je obitelj htjela sakriti detalje vjenčanja, kraljica Rania odlučila je na društvenim mrežama podijeliti video u kojem je javnost ipak dobila mali uvid u jordansku svečanost.

26-godišnja princeza za dan vjenčanja odabrala je glamuroznu vjenčanicu s potpisom Diora, a mnogi se pitaju hoće li i buduća mladenka slijediti njezin modni odabir koji je dobio toliko pohvala.

  • +2
Kraljica Rania i princeza Iman Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia