ZVIJEZDA u torinu

Konstrakta u bijelom stajlingu zablistala poput Meghan Markle

09.05.2022 u 17:27

Bionic
Reading

Baš poput hrvatske predstavnice Mije Dimšić, na svečanoj ceremoniji otvorenja Eurosonga u talijanskom Torinu pojavila se i Konstrakta, a srpska predstavnica tim je povodom izazvala posebnu pozornost svojim stajlingom

Pjevačica Ana Đurić, poznatija pod umjetničkim imenom Konstrakta, s pjesmom ‘In Corpore Sano’ predstavljat će Srbiju na ovogodišnjem izdanju Eurosonga, a nakon što je otkriveno da će na pozornici nositi kultne borosane iz vukovarske tvornice obuće Borovo, priredila je novo modno iznenađenje.

Konstrakta na ceremoniji otvorenja Eurosonga Izvor: Profimedia / Autor: maximon / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poput hrvatske predstavnice Mije Dimšić, Konstrakta je nazočila svečanoj ceremoniji otvaranja Eurosonga, a za tu je priliku odjenula bijelu kombinaciju začinjenu efektnim modelom kape.

Zahvaljujući ovom dodatku zaradila je usporedbe s Meghan Markle, koja je ujedno i jedan od ‘glavnih aktera’ njezine pobjedničke pjesme na Beoviziji.

Tijekom obnašanja kraljevskih dužnosti s princom Harryjem godine 2018. i 2019. na obilježavanju Dana Commonwealtha u Wesminsterskoj opatiji, Meghan je nosila bijele kape koje izgledom neodoljivo podsjećaju na Konstraktin odabir u Torinu.