POPULARNE BOROSANE

Pozadina priče stajlinga za nastup: Konstrakta je poduzela sve kako bi dobila cipele hrvatske proizvodnje

04.05.2022 u 17:58

Bionic
Reading

Svi koji su pratili nastupe natjecatelja za ovogodišnji Eurosong koji se idući tjedan održava u talijanskom Torinu, primijetili su da Konstrakta, natjecateljica Srbije na sebi ima vrlo interesantan stajling, a posebnu priču pričaju cipele koje je pomno odabrala

Pjevačica Ana Đurić, poznatija pod umjetničkim imenom Konstrakta, koja će ove godine predstavljati Srbiju na Eurosongu izazvala je u medijskom prostoru već mnogo pompe.

Osim drugačijim nastupom, pjesmom koja ima poruku, koreografijom koja je nedavno izazvala polemike, Konstrakti polazi za rukom intrigirati javnost svojim stajlinzima.

Konstrakta Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Njezin odabir cipela dugo je ostao nedotaknut, a sada je otkrivena pozadina priče i o njima. Naime, Konstrakta je za svoj nastup odabrala popularne borosane, originalni hrvatski proizvod koji se može nabaviti isključivo u našoj zemlji.

Zbog toga je pjevačica teškom mukom došla do istih, ali na koncu se snašla.

Naime, kako piše Nova.rs, Konstraktin tim stupio je u kontakt s glumcem Dejanom Aćimovićem koji živi u Zagrebu te koji joj je nabavio borosane po cijeni od 250 kuna. Cipelu s kutijama potom je uručio redatelju Ogresti koji je prilikom svog odlaska u Beograd dostavio paket pjevačici.