NOVI LOOK

Modni zaokret u Italiji: Svi su gledali Miju Dimšić u zavodljivoj kombinaciji u ružičastoj boji kojom je istaknula noge

09.05.2022 u 11:28

Bionic
Reading

Mia Dimšić, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu koji se održava u Torinu, prošetala se svečanim tepihom, ali u tirkiznoj boji, a njezin je look itekako zapažen

Tamnokosa Slavonka koja predstavlja Hrvatsku s pjesmom 'Guility Pleasure' predstavila je svoj novi, izazovniji look za natjecanje u Torinu.

Naša predstavnica sutra u prvoj polufinalnoj večeri borit će se za prolazak u finale koje će se održati u subotu 14. svibnja, a prema trenutačnim prognozama, dobro stoji na kladionicama.

Iako je pobjedu na ovogodišnjoj Dori odnijela u all black kombinaciji, glazbenica je sada predstavila posve drukčiji stajling i to u ružičastoj boji.

  • +10
Mia Dimšić Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pripijeni kratki top koji je otkrio trbuh simpatična Osječanka (29) spojila je s minicom s rasporkom, trendi detaljem koji je ove sezone veliki hit, a ovaj upečatljivi look začinila je i gležnjačama na petu u istoj boji. Premda je njezin zaštitni znak za mnoge zaljubljenice u modu omiljeni bob, ovo je ženstveno izdanje glazbenica naglasila i dramatičnim make upom te ekstenzijama.

  • +8
Mia Dimšić u Torinu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: EBU / NATHAN REINDS

Inače, i na prvoj probi Mia je bila u ružičastoj kreaciji koju potpisuje domaći modni dvojac Elfs, odnosno Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.

Color block kreacija u trendi ružičastoj nijansi sastoji se od raskošne suknje i zanimljivog topića, a scenski ugođaj prati stihove pjesme 'Guilty Pleasure' i podsjeća na modernu bajku, s princezom Mijom uz dva plesača i plesačicu.

Nakon što su objavljene fotografije s probe uslijedile su pozitivne ocjene Mijinog nastupa na Twitteru.

'Ovo izgleda nevjerojatno, Hrvatska zbilja želi u finale', glasili su neki komentari na društvenim mrežama.