ODVAŽAN I BUNTOVAN INOVATOR

Kako prepoznati Vodenjaka: Ne robuju modnim trendovima, ali ih često pokreću

14.02.2021 u 08:01

Bionic
Reading

Domišljati i odvažni, Vodenjaci igraju po vlastitim pravilima i gaje autentičan, osebujan stil. Ne robuju trendovima, ali ih često pokreću

Odvažni krojevi, upadljivi uzorci i boje, nekonvencionalan nakit i modni dodaci - sve ono što bi se malo tko usudio nositi naći će se u Vodenjakovom ormaru, pogotovo kad je o pripadnicama toga znaka riječ. Na glasu kao buntovnik i ekscentrik, Vodenjak ne mari za tuđa mišljenja, uvriježena pravila odijevanja i savjete iz modnih časopisa.

Vjeran sebi, bira ono što mu se sviđa njegujući autentičan i originalan modni izričaj. Nerado poštuje trendove, ali se njima voli poigravati. Kameleon je koji će se jedan dan pojaviti u futuristički elegantnom, drugi u opuštenom retro izdanju, a nerijetko će pomoću detalja spojiti jedno s drugim.

  • +10
Jennifer Aniston je horoskopski Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Timm/face to face / Face to Face / Profimedia

Upravo su naizgled nemoguće kombinacije, poput primjerice tehno i hippy looka, ono za što je Vodenjak rođeni talent. Dok bi netko drugi na tom skliskom terenu doživio modni fijasko, on će dobiti gromoglasan aplauz. Tajna njegovog uspjeha dijelom je u tome što ima dara za eksperimente i spajanje nespojivog, a dijelom u tome što svoje kreacije hrabro nosi i u njima se sjajno osjeća.

To je i razlog zbog kojeg ga okolina često poželi kopirati, što ga pretvara u onog koji diktira trendove iako mu to nije bila namjera. Zagovornik napretka, voli nove tehnološke tkanine, no budući da je prilično ekološki osviješten, birat će one koje nisu štetne za okoliš.

Odjeća od reciklirane plastike iz mora kao da je smišljena za njega. Baš kao i svi uređaji osmišljeni za pametan dom, kojima se može upravljati preko daljinskog upravljača, odnosno pametnog telefona.

Osim vrhunske tehnologije, u njegova će četiri zida mjesto naći ekstravagantna rješenja kojima je sklon. Premda mu je slabost futuristički dizajn, voli i antikvitete, pa se u njegovom interijeru nađu neobični stilski spojevi.