TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH

Igra po vlastitim pravilima: Je li ovaj horoskopski znak najveći zodijački ekscentrik

16.01.2021 u 11:50

Bionic
Reading

Razmišljaju izvan zadanih okvira i čine sve na svoj način. Ne uklapaju se u kalupe i ne haju za uvriježene norme. Otkrijte tko su ekscentrici zodijaka i koji im je znak na čelu

Broj jedan je, dakako, slobodoumni, buntovni i svojeglavi Vodenjak. Pjesma 'Totalno drukčiji od drugih' njihova je himna i na to su ponosni. Igraju po vlastitim pravilima i odbijaju slijediti uvriježene norme vjerujući da se sve može napraviti drugačije - i bolje. Ne srame se svoje različitosti i smatraju je vrlinom. Jednostavno žele biti ono što jesu, štogod drugi mislili o tome. Ne brine ih hoće li odijevanjem, razmišljanjima i izjavama šokirati okolinu. Važnije im je da budu iskreni i svoji nego da se svide.

I njih najviše privlače tipovi koji iskaču iz kalupa. Skloni su eksperimentiranju pa će u njihovoj izvedbi i neko tradicionalno jelo biti puno neočekivanih dodataka, nimalo nalik onome na što ste navikli. Inovativni su i često izrastaju u lucidne izumitelje ili znanstvenike koji pomiču granice zahvaljujući razmišljanju izvan okvira.

Vizionari su koji žive ispred svog vremena, zaljubljenici u tehnologiju i predani humanitarci koji svijet žele napraviti udobnijim mjestom.

Amanda Holden je horoskopski Vodenjak, rođena je 16. veljače 1971. Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ostali prvaci ekscentričnosti

Rak

Ćudljivi su i iz stanja potištenosti mogu u trenutku poletjeti u potpunu euforiju ili obrnuto. Za radikalnu promjenu raspoloženja dovoljan im je neznatan vanjski podražaj ili sjećanje na nešto lijepo ili ružno.

  • +5
Priyanka Chopra u horoskopu je Rak, a rođena je 18. srpnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Blizanci

Imaju brojne raznovrsne interese i često skaču s teme na temu, što zbunjuje sugovornike. Da izbjegnu mrsku monotoniju, zabavljaju se na načine od kojih su neki drugima čudni.

Ribe

To su sanjari koji često žive u vlastitom svijetu, hipersenzitivci koji drukčije doživljavaju stvarnost. Njihovo društvo teško shvaća kako se mogu oduševiti, razočarati i rastužiti nečim po tuđem mišljenju trivijalnim.

  • +5
Olivia Wilde rođena je u znaku Riba 10. ožujka 1984. Izvor: Profimedia / Autor: NINA PROMMER