DRUGAČIJI OD DRUGIH

Nije ih lako pratiti: Koji se znakovi najbolje nose s kompliciranim Vodenjakom u ljubavi?

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 06.02.2021 07:44
  • Objavljeno 06.02.2021 u 07:44
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Mauricio Fuertes / ImageSource / Profimedia

Vodenjaci su najposebnija zodijačka djeca. Uvijek drugačiji od drugih, kreću se u nepredvidljivim smjerovima i igraju prema svojim pravilima i pa ih nije lako pratiti. U načelu, najbolje se slažu sa zračnim i vatrenim znakovima, koji imaju dovoljno energije i avanturističkog duha da slijede Vodenjakove nepredvidljive korake

Blizanci

Kad se sretnu, oni i Vodenjaci odmah sjete snažnu intelektualnu i tjelesnu povezanost. Oboje su nesputana duha i zaljubljeni u raznolikost pa će jedno u drugome pronaći pogodnog suputnika. Njihov odnos obilježit će dobro razumijevanje, obilje zabave i putovanja. I jedan i drugi vole dinamičnu svakodnevicu pa će često smišljati aktivnosti kojima će razbiti jednoličnost. Blizancima neće smetati Vodenjakova sklonost naglosti i predomišljanju jer i sami vole iznenađenja.

  • +5
  • +2

Angelina Jolie rođena je u znaku Blizanaca 4. lipnja 1975.

Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vaga

Tolerantna i prilagodljiva Vaga idealan je partner za ćudljivog Vodenjaka. Čak ni on ne može ostati suzdržan na njezin šarm i slatkoću pa će joj često povlađivati. Vodenjak će određivati smjer i ritam veze, no Vagi to i odgovara jer sama ne voli obavezu donošenja odluka. Vaga će se dobro nositi s njegovom slobodoljubivošću jer i njoj treba manevarskog prostora - da izlazi sa svojim društvom i povremeno koketira.

  • +5
  • +2

Bella Hadid je horoskopska Vaga, rođena je 9. listopada 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: CPD+DFY / KCS Presse / Profimedia

Strijelac

Nesputani, slobodnog duha i željni avanture, Strijelac i Vodenjak prikladni su životni suputnici. Upoznavanje novih krajeva, ljudi, filozofija, prehrambenih i odjevnih stilova interesi su koji ih zbližavaju. Obostrana nepredvidljivost i neodgovornost ne padaju im teško jer ih doživljavaju kao još jedan izvor zabave. Nijedno ne voli sive i jednolične ljude, nego aktivno traže one osebujne i ekscentrične - i nalaze ih jedno u drugom.

  • +2

Katie Holmes rođena je u znaku Strijelca 18. prosinca 1978.

Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovan

Spojit će ih zajednička želja za avanturom i akcijom. Njihov odnos nikada neće biti monoton jer su oboje stalno u potrazi za uzbuđenjem. Ovan će trpjeti Vodenjakove mušice i hirovitu narav shvaćajući da su to osobine koje ga čine zanimljivim. Jedini izvor smutnje među njima mogla bi biti Ovnova ljubomora i potreba za kontroliranjem svakog, pa i Vodenjaka. Jaka strana ove veze je brzo izglađivanje nesporazuma.

  • +3

Candace Cameron Bure je horoskopski Ovan, rođena je 6. travnja 1976.

Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!