odlična ideja

Kako ljeti za vrijeme druženja na otvorenom održati hranu hladnom? Ovaj viralni trik oduševio je mnoge

03.07.2021 u 19:45

Bionic
Reading

Tako volimo ljeto – sunce, more , dugi dani te svi ti odlični recepti i ukusna hrana koju volimo jesti vani. Od salata s povrćem i tjesteninom pa do voća - održati hranu hladnom na visokim temperaturama predstavlja popriličan izazov. No, sudeći prema ovom viralnom video koji je oduševio mnoge, to je vrlo jednostavno

Kako bi hrana ljeti ostala fino ohlađena sve što vam treba je posuda, voda i zamrzivač, ako je za vjerovati videu koji otkriva trik koji je u tren oka postao viralan.

Voće, povrće i razne salate tako rado jedemo ljeti, no kada ih jedemo vani stalno moramo voditi računa da ih vratimo u hladnjak kako se ne bi ugrijali. Srećom, postoji odličan trik koji svakako vrijedi isprobati prilikom prvog idućeg obiteljskog okupljanja, proslave ili roštilja.

Prema videu koji je objavljen na popularnom TikToku potrebno je dan prije opskrbiti se jednokratnim aluminijskim posudama za serviranje hrane. U posude treba natočiti vodu do polovice te staviti u hladnjak da se smrzne. Netom prije serviranja hranu koju želite održati hladnom, usprkos ljetnim vrućinama, stavite na prazne jednokratne pladnjeve, a ispod njih pladnjeve s ledom. Nevjerojatno jednostavno, a tako učinkovito.

Ovaj video u kratkom roku postao je viralan te su ga mnogi odlučili isprobati za vrijeme visokih ljetnih temperatura.