PUN POGODAK

Jeste li vidjeli stan šarmantniji od ovog?

06.05.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Iznimno šarmantno uređen stan može poslužiti kao sjajna inspiracija jer pokazuje kako se mogu kombinirati naizgled nespojive stvari

Što se dobije kombinacijom bijele, ljubičaste, srebrne, crne i crvene boje? Iznimno šarmantan stan koji se nalazi u Švedskoj, u

blizini Stockholma. Već smo se nekoliko puta uvjerili u to da Šveđani znaju kako se uređuju interijeri, a to pokazuje i primjer ovoga stana.


Smješten u stambenoj zgradi koja se nalazi na križanju dviju ulica, stan se idealno uklapa u svoje okruženje – urbano, ali s dozom romantičnosti. Trosobnim stanom koji broji 83 kvadratna metra dominira dnevni boravak, kojemu poseban šarm daju ljubičasti kauč i tepih. Uz još nekoliko detalja koji upotpunjuju inače prilično minimalistički namještenu prostoriju, posebnu pozornost zaokuplja velika crvena slika na zidu, ali i kamin koji stvara romantičnu atmosferu.

I ostale prostorije namještene su u sličnom stilu – minimalistički, s tek pokojim detaljem koji stanu daju izniman šarm. Iako je kuhinja sva u sivoj boji, ne ostavlja dojam hladnoće jer rasvjeta, pločice, ali i okolne prostorije prenose atmosferu udobnosti i topline. Kako se uz maštu, ali i otvorenost prema naizgled nespojivim kombinacijama, može dobiti iznimno šarmantan dom, pogledajte u našoj fotogaleriji.