TJEDNI HOROSKOP

Jarci ulaze u burno razdoblje, Škorpione će obuzeti slatki nemir, Rakove će privlačiti zabranjeno voće, a Lavove brza zarada

06.05.2019 u 06:17

Bionic
Reading

U tjednu pred nama Jarce očekuje burno razdoblje ispunjeno brojnim preokretima i potrebom za tjelesnim užicima. Za zavodnike kakvi su Rakovi bit će primamljivo zabranjeno voće, no moraju misliti i na posljedice naglih i nepromišljenih poteza. Slatki nemir obuzet će Škorpionima srce i ispuniti glavu romantičnim mislima, a Lavove bi nepromišljeni potezi, potaknuti željom za brzom i lakom zaradom, mogli skupo koštati

Zauzeti Ovnovi uživat će u sigurnosti ljubavnog gnijezda, a samci čeznuti za zagrljajem. Upoznat ćete mnoštvo ljudi, od kojih bi vam neki mogli pružiti korisne informacije. Bit ćete zatrpani obavezama i suočeni s brojnim promjenama. Budite prilagodljivi, otvoreni, no ne i pretjerano popustljivi. Ozbiljno razmotrite svoje financije. Potražite savjet stručnjaka i ne uzimajte pozajmice.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovima je narasla potreba za pažnjom. Ljutit ćete se na nekoga tko vas je propustio nazvati. Izbjegavajte prepirke i smireno iznesite svoje želje partneru ili simpatiji. Odgodite izlaske na bučna mjesta. Neočekivane promjene izbacit će vas iz takta početkom tjedna. Budite prilagodljivi i otvoreni za suradnju. Dopustite svom nepogrešivom njuhu za novac da vas odvede do većih prihoda.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će biti nemirni, željni promjene i skloni prigovaranju. Obuzet će vas povećana potreba za druženjem i izlascima. Svakodnevno osamljivanje bit će jednako važno za duševno blagostanje. Poslovne prilike koje vam se nude traže odgovornost. Klonite se sumnjivih poslova, izbjegavajte nepotrebne troškove i razmišljajte dugoročno. Odlazite li u šetnju, ostavite karticu kod kuće.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi, zanemarite površna poznanstva i posvetite više pažnje bliskim prijateljima. Ugodno će vas iznenaditi njihov odaziv. Premda se osjećate sposobnima za sve, neka vam početni zanos ne pomuti um. Usmjerite se na prioritetne ciljeve i organizirajte vrijeme. Financijsko je stanje zadovoljavajuće, ali nije izgovor za mahnito trošenje. Pozabavite se svojim duševnim zdravljem i čuvajte živce.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Puni samopouzdanja i poleta, Lavovi će plijeniti pažnju gdje god se pojavili. Ljubavne ponude zasipat će vas sa svih strana, a vi ćete se sa zadovoljstvom prepustiti užicima. Najvažnije je da poneseni strastima ne zanemarite zdravlje. Poslovni problemi s kojima se suočavate nisu izgovor za odustajanje od cilja. Nemojte voditi brigu samo o izgledu, nego posvetite više pažnje zdravlju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ponesene romantičnim žarom, Djevice će se posvetiti partneru i pružiti mu nezaboravne trenutke. Samci bi mogli promijeniti ljubavni status. Privučeni vašom pozitivnom energijom, znanci će vas obasipati pozivima za izlaske. Izbjegavajte sukobe na radnom mjestu i nastojite ostaviti dobar dojam na sve. Posvetite se obrazovanju i prikupljanju informacija. Prema dragim osobama budite široke ruke.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će biti nepovjerljive, suzdržane i oprezne čak i prema onima koje dugo i dobro poznaju. Ne donosite nikakve odluke dok ne izađete iz ovog stanja duha. Nezadovoljstvo i zasićenost poslom upućuju na potrebu za promjenom. Odredite ciljeve, zasučite rukave i krenite. Osjetite li iznenadan poriv za kupovinom, razmislite treba li vam doista taj artikl. Izbjegavajte napete situacije, usporite i opustite se.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni, ne sramite se! Slobodno pokažite voljenoj osobi da vam je stalo. Posvetite se dragim ljudima i obnovite zapostavljena prijateljstva. Razmišljate li o novom projektu ili pokretanju posla, ne dopustite da vam išta odvrati pažnju s željenog cilja. Poštujte rokove! Što se tiče stanja na računu, nema razloga za zabrinutost.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci, ne dozvolite da nečiji preveliki zahtjevi ili nestrpljivost unesu razdor u vašu vezu. Stišajte strasti i ne nasjedajte na provokacije. Samci će biti u velikoj formi za druženje. Nepromišljene izjave i postupci mogli bi vas skupo stajati. Ne rasipajte energiju i bolje se organizirajte. Razmislite o dodatnim izvorima zarade i mogućnostima pokretanja posla. Ne trošite na trivijalnosti.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci se neće prepuštati dokolici i gubiti vrijeme. Stalno ćete biti u pokretu, tražiti akciju i neumorno koketirati. Nađite vremena za opuštanje. Pazite da vam želja za uspjehom ne ugrozi zdravlje. Malo usporite i ne ulazite u nepotrebne sukobe sa suradnicima. Ograničite trošenje jer mogli biste imati neočekivane izdatke. Stalna izloženost stresu mogla bi imati neželjene posljedice.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivi susreti i poznanstva Vodenjaka mogli bi uroditi ljubavnom vezom. Lako ćete se snalaziti u većim društvima. Šarm će vam biti na visini, ali ne prenagljujte s grandioznim izjavama. Odredite prioritete i iskoristite ovo plodno razdoblje da napravite nekoliko koraka naprijed. Vaša je financijska situacija vrlo zadovoljavajuća. Počastite sebe i bližnje, ali pazite da ne pretjerate s izdacima.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prirođena tajnovitost Riba privući će brojne radoznale udvarače i podići vam popularnost. Posvetite više vremena druženju s prijateljima. Ne oklijevajte potražiti njihovu pomoć i povjeriti im što vas muči. Uspješno ćete usklađivati svoje obaveze i s neobičnim žarom prionuti na posao. Maštovitost i susretljivost pomoći će vam u ostvarenju ciljeva. Razmišljajte dugoročno i ulažite u posao ili obrazovanje.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia