MJESEČNI HOROSKOP

Pred Bikovima je jedno od sretnijih razdoblja, u Rakovima će se probuditi optimizam, a Vage će biti razdražljive

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 01.05.2019 16:05
 • Objavljeno 01.05.2019 u 16:05
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Bikovima je ugodan mjesec ispunjen zanimljivim susretima i novim poznanstvima, a razdoblje nakon 16. svibnja bit će vam jedno od sretnijih u ovoj godini. I Rakovi će u tom razdoblju početi više izlaziti i družiti se, a probuđen optimizam omogućit će im da na druge prenose pozitivnu energiju. Vage će većinu mjeseca biti osjetljive i razdražljive, stoga bi bilo mudro izbjegavati rasprave s partnerom i bližnjima

Ovnove u prvom dijelu mjeseca očekuju uzbudljiva ljubavna zbivanja pa je moguće zaljubljivanje i početak nove veze, dok vezanima predstoje zaruke. Nakon 16. svibnja povećana je mogućnost ljubavnih i obiteljskih okršaja. Naporno ćete raditi kako biste se izborili za bolji položaj na poslu, što će značiti povlastice i bolja primanja.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kretanje Venere kroz njihov znak, samcima Bikova donosi novu ljubav, a parovima brak ili prinovu. Porast će vam svakodnevni troškovi, što će velikim dijelom biti vaša krivica. Odreknite se nekog luksuza i nemojte kupovati stvari koje vam nisu potrebne. 13. svibnja pogodan je za traženje novog radnog mjesta i prisustvovanje razgovoru za posao.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizance će prijatelji izvlačiti iz tužnog raspoloženja i pomagati im da lakše prebrodite probleme. Između vas i nekoga koga dugo poznajete mogla bi se razviti ljubavna iskra, što će vas i same iznenaditi. Dobit ćete priliku koju iščekujete. Uspjeh vam neće biti poklonjen, no upravo će vam činjenica da ste se sami izborili za njega biti još draža.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvi dio mjeseca Rakovima neće biti ispunjen događajima, no to se mijenja nakon 16. Probuđeni optimizam omogućit će vam da na druge prenosite pozitivnu energiju. I na poslovnom planu druga će vam polovica mjeseca biti plodonosnija od prve. Mars će boraviti u vašem znaku, dovodeći do porasta ambicija i odvažnosti pa ćete se početi više boriti za uspjeh.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odnos Lavova s dragim varirat će između ljubavi i mržnje. Bit će dana kada nećete moći biti razdvojeni jedno od drugog, ali i onih u kojima će doći do okršaja i grubih riječi. Porast ambicija nagnat će vas da se u prvom dijelu mjeseca ozbiljnije posvetite poslu i dokažete šefu da zaslužujete bolju poziciju. Neki će pronaći novi posao koji će ih činiti sretnijima i ispunjenijima.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Lavovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavna očekivanja Djevica bit će velika pa se nećete zadovoljavati s polovičnim rješenjima. Dani nakon 16., a posebno razdoblje od 21. do 23. svibnja, donose vam puno zadovoljstva jer ćete započeti odnos s nekim tko će biti utjelovljenje vašeg idealnog ljubavnog partnera. Prijatelji i znanci bit će ključni za vaš poslovni napredak, jer će vam povjeriti korisnu informaciju.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +43
 • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage samci bi se zbog osjećaja usamljenosti mogli upustiti u vezu s nekim tko im ništa ne znači, no to ih neće usrećiti. Bit ćete zasuti obavezama koje će zahtijevati mnogo pažnje i koncentracije. Srećom, posjedovat ćete dobru koncentraciju i veliku energiju pa ćete radne zadatke izvršavati besprijekorno, što će vam donijeti nagradu. U danima oko 22. pazite se poslovnih okršaja.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpione će partner razočarati nekim svojim postupkom ili izjavom, no zapitajte se postavljate li možda pred njega prevelike zahtjeve. Samce 27. očekuje susret koji će im iz temelja izmijeniti život. Poslovni uspjeh uvelike će ovisiti o vašoj reputaciji i međuljudskim odnosima na poslu. Moglo bi vas zaobići promaknuće jer će netko drugi biti šefov miljenik, iako ste sposobniji od njega.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno započet odnos Strijelaca ući će u ozbiljniju fazu. Počet ćete intenzivno razmišljati o zajedničkoj budućnosti s vašim odabranikom. Ako ste samac, vašoj samoći nazire se kraj. Nemojte dozvolit da vam neslaganje s pojedinim suradnicima ugrozi izglede za promaknućem ili povišicom. Ne nasjedajte na njihove provokacije i ostanite profesionalni u kriznim situacijama.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Duge veze Jaraca prolazit će kroz krizu. Izbjegavat ćete komunikaciju s partnerom, iako bi bilo mnogo bolje kad iste s njim podijelili svoje nesigurnosti. Pred vama je značajan mjesec na poslovnom planu. Puno toga ovisit će o vama i vašoj spremnosti na naporan rad, no u drugom dijelu mjeseca više nećete držati sve konce u rukama. Pazite da ne izgubite podršku nekoga tko vam je važan saveznik.

Što čeka Jarčeve u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će rado izlaziti, putovati i zabavljati se, no ne zapostavljajte obiteljske obaveze. Pronađite vremena za bližnje ako želite izbjeći sukobe. Stanujete li zajedno s vašim ili partnerovim roditeljima, počet ćete raditi na kupnji ili izgradnji vlastitog životnog prostora. Poslovi u kojima ćete uživati bit će vezani za stvaralaštvo i umjetničko izražavanje, dok će vas administrativni zadaci umarati.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavnu sreću i ispunjenje Ribe će doživjeti u drugom dijelu mjeseca, kad će sresti nekoga tko im neće izlaziti iz misli. Nove veze imat će sva obilježja skladnog i čvrstog odnosa. Upustit ćete se u uređenje stana ili apartmana za iznajmljivanje i pritom potrošiti više no što ste predvidjeli. Srećom, pružit će vam se prilika odrađivanja dodatnog posla pa nećete biti u minusu.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +37
 • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!