ASTRO INFO

Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke

28.04.2019 u 08:01

Bionic
Reading

Od 20. travnja nalazimo se u vladavini zemljanog Bika, središnjeg proljetnog znaka koji simbolizira plodnost i bujanje vegetacije

Zbog takvih obilježja prirode u razumljivo je da je za Dan planeta Zemlje odabran 22. travnja, datum na početku vladavine Bika.

  • +40
Slavni glumac George Clooney rođen je u znaku Bika 6. svibnja 1961. godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok Sunce prolazi ovim znakom ljudi postaju određeniji u razmišljanju i komunikaciji. Sada je izglednije da ćete donijeti odluku i provesti je. Rad sa zemljom i s nekretninama dobiva na važnosti. Zauzmite poziciju, izaberite komad tla i tamo se ukorijenite. Uspostavite vezu sa zemljinom jezgrom i napunite akumulatore. Kad god stignete sjedite u vrtu, slušajte cvrkut i promatrajte raslinje.

Ovo je prikladno vrijeme da sagledate temelje vašeg života i da ih učvrstite tamo gdje su popustili. Postajete svjesniji osnovnih vrijednosti: koliko ste novca u plusu ili minusu, što vam pruža zdravstveno, mirovinsko i životno osiguranje, kakvo je opće stanje vašeg zdravlja.

Brzina nije vrlina

Temeljitost i metodičnost donosit će vam uspjeha, dok pokušaji brzog napredovanja i manevriranja nisu pod sretnom zvijezdom. Ako vas netko ili nešto uznemiri ili oduševi, ne reagirajte odmah, već prvo udahnite, razmislite i osvrnite se oko sebe. 

Ovaj je zemljani znak vrlo senzualan i nadahnjuje na tjelesnu ljubav, gastronomiju, izradu figurica i kipova, slikanje aktova i erotsku poeziju. Bikove energije potiču odanost, privrženost poznatome i dugovječnost. Neka vam pri kupnji trajnost proizvoda bude na prvom mjestu. 

Vladavina Bika najviše je naklonjena Bikovima, Djevicama, Jarcima, Ribama.

Oni će biti zdraviji, vitalniji, motivirani i okruženi povoljnim okolnostima. Lavovima, Škorpionima i Vodenjacima preporučuje se češće odmaranje i zaobilaženje rizika.