RAZDOBLJE RAZORNIH EMOCIJA

Vruća Venera u Ovnu donosi ljubavno ludilo, a najviše će to pogoditi Ovnove, Rakove, Vage i Jarce

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 20.04.2019 17:08
  • Objavljeno 20.04.2019 u 17:08
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ove godine Venera prolazi kroz Ovna od 20. travnja do 15. svibnja. Kada planet ljubavi, ljepote i seksualnosti napusti sanjiv i romantičan znak Riba i krene kroz vatreni proljetni znak, nastupaju značajne promjene u izražavanju emocija

Većina će postati spontanija i direktnija u odnosima pa neće skrivati naklonost ili odbojnost prema ljudima iz okoline. Strast i nestrpljenje postaju izraženiji, a tjelesna strana odnosa prevladat će nad mentalnom. Bježat ćete od monotonije u smjeru uzbuđenja i rizika.

Venerina impulzivna i zaljubljiva energija probudit će burne strasti i žudnju za novim ljubavnim početkom. Onima koji su slobodni pomoći će u zbližavanju s potencijalnim partnerom, a vezanima olakšati rješavanje postojećih razmirica.

Uzbudljivo razdoblje u kojem su mogući neobični ljubavni preokreti očekuje nas između 6. i 10. svibnja. Tada će izbiti visoka isključivost i tvrdoglavost u ljubavnim odnosima, kao i sklonost preuveličavanju poteškoća.

Venerinim izazovnim planetarnim utjecajem osobito će biti pogođeni Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarci. Neće biti sposobni obuzdati snažne i pomalo razorne emocije pa će postupati nepromišljeno i nepredvidivo.

Lavove i Strijelce očekuje proljeće ispunjeno burnim promjenama. Lavovi će teško donijeti ispravnu ljubavnu odluku, osobito ako osjećaju podjednaku naklonost prema dvama partnerima. Strijelci bi se mogli strastveno zaljubiti, ali će im manjkati dovoljno upornosti u borbi za odabranika svog srca.

Neposredno prije napuštanja znaka Ovna, Venerin će utjecaj postati pozitivan i ugodan za većinu znakova. To će olakšati pomirenje između partnera koji su izrekli previše netaktičnih riječi te pospješiti glatko i iskreno izražavanje strasti i privrženosti.

  • +35
  • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!