NINA BADRIĆ:

Jači spol čudi se kad ne pristajem na igre u troje

22.06.2014 u 18:23

Bionic
Reading

Nina Badrić u razgovoru za RTL otkrila je što joj je važno u ljubavi

'Imam amneziju s ružnim stvarima. Pamtim stvari koje su me opekle i to si uzmem kao školu. Nikada nisam bila sklona ženskoj osveti, to znaju svi moji bivši partneri. Jednom mi je netko rekao 'Nisi manipulatorica' i ta mi se rečenica urezala u sjećanje', rekla je Nina Badrić u razgovoru za Extra magazin RTL-a.

Kaže da joj je trenutno fenomenalno u životu. 'Misli i osjećaji su mi uvijek bili u raskoraku. Sada se sve posložilo', rekla je Nina koje nije željela reći postoji li nakon razvoda od Bernarda Krasnića novi muškarac u njezinu životu. Ipak, zna što želi od ljubavi.


'Kada se ljubav dogodi, ne možeš je sakriti, kao ni kašalj. Zahtjevna sam po tom pitanju. U moj život ne može ući svatko. Tražim neke stvari u životu ispod kojih ne bih išla - ima zaista interesantnih stvari. Jači spol se čudi kada ne pristajem na igre u troje. Nikada nisam ja osvajala, volim da se mene osvaja, to mi se sviđa. Upoznajem hrabre muškarce. No u ovom poslu doista se svega nagledaš', ustvrdila je Nina i zaključila ljubavnu priču rečenicom u kojoj kaže da nije važno je li on visok, crn i koje je nacionalnosti, već da se 'ono nešto' dogodi.

Kada je riječ o karijeri i protekloj sezoni, dala si je čistu peticu jer je marljivio radila. O novoj pjesmi 'Dan D' rekla je: 'Rijetko koja moja pjesma je na prvu, ali zato traju 20 godina.'

Nina kaže da dobiva pozive za suradnju na filmovima i kazališnim predstavama, a velika joj je želja stvoriti novu glazbenu zvijezdu i uzeti je pod svoje okrilje.