novi look

Ivana Mišerić pohvalila se popriličnom promjenom izgleda, ali nisu baš svi oduševljeni novom frizurom

21.11.2023 u 21:15

Bionic
Reading

Mnogima omiljena radijska voditeljica Ivana Mišerić pohvalila se promjenom frizure, a ova značajna promjena izgleda njezine je obožavatelje podijelila

Popularna hrvatska radijska voditeljica Ivana Mišerić pohvalila se najnovijom frizurom koja je značajno razlikuje od njezinog dosadašnjeg, prepoznatljivog stila. Ivana je plavo crvenkastu nijanse kose sada zamijenila s kestenjasto smeđom bojom, a kosu joj sada krase i jači valovi. No, osim promjene boje, tu su i šiške. Pomalo u stilu 80-ih dulje šiške koje sežu sve do obrva dodatno su istaknule njezine izražajno plave oči.

Novom frizurom Ivana se pohvalila na društvenim mrežama. Tako je na Instagramu objavila dvije fotografije na kojima pozira u chic jesenskom izdanju – dvobojnim hulahopkama, sivoj traper minici i puloveru s volanima, a uz fotografije je kratko napisala: 'Mala promjena'.

I dok ju je dio pratitelja obasuo komplimentima, drugi dio obožavatelja nije bio oduševljen. Tako su neki zaključili da joj ipak bolje stoje svjetliji tonovi, a veliki broj se zapitao radi li se možda tek o dobroj perici.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'