PRIRODNO IZDANJE

Ivana Mišerić ponovo oduševila fanove, pišu: 'Ubijaš svojom ljepotom'

04.08.2023 u 13:01

Bionic
Reading

Sezona kupanja i ljetnih godišnjih odmora je u punom jeku. Na društvenim mrežama naši poznati svakodnevno dijele razne idilične prizore, a među njima ne zaostaje ni mnogima omiljena radijska voditeljica. Javila se iz svoje ljetne oaze

Ivana Mišerić spas i odmor od svakodnevice našla je u Istri gdje gušta u društvu svog dečka Dražena Kovačevića. Ne zaboravlja ni komunikaciju s onima koji je vjerno prate na društvenim mrežama.

Počastila ih je novom dozom fotografija u još jednom zanimljivom modelu badića. 'Drugi kupaći koji ostavlja interesantne i besprijekorne tragove', poručila je radijska voditeljica, a pratitelji su joj u komentarima izrazili svoje oduševljenje.

Ovog puta je pozirala u jednodijelom kupaćem kostimu, ponovo u crnoj boji, koji joj savršeno pristaje. Poglede su mamile i tetovaže, ali i besprijekoran ten. Uz badić je kombinirala i sunčane naočale.

  • +18
Ivana Mišerić x Karat Jewelry Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznić

Opet joj se javila Nives Celzijus koja je istaknula: 'Ne znam koji mi je draži. Jel može to uživo da donesem konačnu odluku'. I ostali komentari su sličnog 'stila. 'Sva goriš, ubijaš svojom ljepotom', naglasio je jedan od pratitelja.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević