TOP IZGLED

Ivana Mišerić golica maštu u izazovnom bikiniju

01.08.2023 u 09:33

Bionic
Reading

Svakog ljeta društvene mreže pršte od morskih fotografija, a posebnu pažnju privlače poznate dame koje se potude da 'zabljesnu' u kupaćem kostimu. Radijska voditeljica počastila je sve nizom fotografija na kojima je pozirala u vrlo izazovnom izdanju

'Ako tražite kostim koji ostavlja najzanimljivije tragove od sunčanja... Nema veze, oprošteno mu je', poručila je Ivana Mišerić. Nema kome se nisu svidjeli prizori voditeljice koja je pokazala sjajnu figuru u kupaćem kostimu crne boje s prorezima na svim mjestima koji povećava grudi i sakriva one najintimnije dijelove.

Javili brojni pratitelji među kojima i njezina prijateljica Nives Celzijus koja je komentirala da ju se 'ne može nagledati'. Radijska voditeljica joj je uzvratila: 'Hoće to taj kupaći napraviti, ali znam da moja ljubav vidi prvo mene pa badić'.

Podsjetimo, Mišerić je u vezi s IT konzultantom iz Umaga Draženom Kovačevićem. Često dijeli različite doživljaje s njim, a nedavno je podijelila nekoliko fotografija s odmora s 'magičnog mjesta'.

  • +18
Ivana Mišerić x Karat Jewelry Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznić

Uskoro slave treću godišnjicu veze koju će obilježiti velikim životnim preokretom. Naime, živjeli su na dvije lokacije budući da Dražena posao veže za Istru, a Ivanu za Zagreb te su se sada odlučili na zajednički život u Velikoj Gorici.