daleko od zagreba

Ivana Mišerić pokazuje svoju ljetnu idilu, poručuju joj: 'Koja si ti bomba od žene'

03.07.2023 u 17:29

Bionic
Reading

Mnogima omiljena radijska voditeljica nekada je skrivala dečka, a sada sve češće objavljuje fotografije s njim. Nedavno su proslavili treću godišnjicu veze

Ivana Mišerić nedavno je odradila još jednu modnu kampanju i zablistala u ulozi modela, a trenutno uživa daleko od obaveza i gradske vreve u zagrljaju svog dragog, IT konzultanta iz Umaga Dražena Kovačevića.

Zadnjih nekoliko dana mnogima najdraži radijski glas javlja se s, kako je opisala, magičnog mjesta na kojem puni baterije, a oni koji je prate obasipaju je komplimentima na račun fotografija s dečkom, no komentiraju i psa, mjesto na kojem borave, a najviše njezin besprijekoran izgled. 'Zgodničak', 'Ljepotica za 10', 'Koja si ti bomba od žene!' tepaju joj sljedbenici na Instagramu.

Podsjetimo, voditeljica je 2020. prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, a rijetko otkriva detalje iz ljubavnog života. Još u ljeto 2021. u intervjuima je otkrila da je u njezin život ušao novi muškarac, no dugo nije odavala ništa više od toga o svojoj novoj ljubavi. Sada je poznato da će ona i Dražen nakon veze na daljinu započeti zajednički život u njezinom stanu u Velikoj Gorici.

  • +18
Ivana Mišerić x Karat Jewelry Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznić