FAVORITI 2020.

Internet je poludio za njima: Ovo je pet trenutačno najtraženijih modnih komada za koje se trgaju trendseterice

28.01.2020 u 06:39

Bionic
Reading

Kad god otvorimo Instagram, na mobitelu nam iskoči jedan od ovih trendi komada koji su osvojili zaljubljenice u modu. Ako je vjerovati blogericama koje itekako važu svaku svoju modnu investiciju, na ovih pet komada vrijedi potrošiti novac

Trendovi se na modnoj sceni mijenjaju brzinom svjetlosti i zato valja pažljivo promisliti o tome u što vrijedi investirati novac, a koji će brzo otići u zaborav. Proteklih tjedana Instagram su preplavili brojni trendi komadi kojima trendseterice ne mogu odoljeti, a mi smo izdvojili pet najpopularnijih koji su već sada zaradili kultni status.

Bottega Veneta - torba Shoulder Pouch

Prema nedavno objavljenom godišnjem izvještaju modne tražilice Lyst, skupocjena pouch torbica s potpisom kuće Bottega Veneta proglašena je najtraženijim modnim komadom općenito u 2019. godini, a nedavno je dobila i svoju nasljednicu koja je istog trena postala modna senzacija. Nova verzija Bottegine torbe ima dršku te ju je moguće nositi na ramenu, što do sada nije bio slučaj s prethodnom verzijom. The shoulder pouch torba dolazi u tri veličine i sukladno tome varira njezina cijena - od 18.700 do 32.800 kuna - a da biste je imali u svom ormaru, morat ćete se malo strpjeti, jer za nju postoji lista čekanja.

Manu Atelier - gležnjače

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The Venice Vibe 🍝

Objavu dijeli Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Najnoviji futuristički model gležnjača Duck Boots s potpisom brenda Manu Atelier, koji dolazi u crno-bijeloj kombinaciji, trenutno je jedan od najpoželjnijih među slavnim trendsetericama i instagramušama. Ove efektne čizmice s četvrtastim potplatom vrlo su cool i zasigurno će podignuti svaki stajling.

Nanushkine kožne hlače

Iako ga je osnovala 2005. godine dizajnerica Szandra Sándor tijekom studija u Londonu, mađarski brend Nanushka relativno nedavno postao je svjetsko ime na modnoj sceni. Imali smo prilike svjedočiti pomami za brojnim komadima koje potpisuje Nanushka, a posljednji u nizu su široke kožne hlače Kisa, za koje se trenutno otimaju sve modne ovisnice.

& Other Stories - top s puf rukavima

Brend & Other Stories nije dostupan u Hrvatskoj, ali je na veselje brojnih Hrvatica odjeću s potpisom ovog sestrinskog brenda H&M-a odnedavno moguće kupiti na Asosu. Njihov trenutno najpoželjniji komad zasigurno je crni krep top s puf rukavima i ravno odrezanim dekolteom.

Balenciagine natikače

Nakon što su ih prošetale Hailey Bieber i Sofia Richie kožne natikače s potpisom modne kuće Balenciaga izazvale su ogromno zanimanje trendseterica u 2020. godini. Ove minimalističke sandale vrlo luksuznog izgleda krasi prepoznatljiv logo kuće, dupli B, a ukoliko ih želite pospremiti u ormar, za njih ćete morati izdvojiti nešto više od četiri tisuće kuna.