BISTE LI JE NOSILI?

Neobična torbica u koju bi malo tko investirao novac polako ali sigurno osvaja srca trendseterica

17.01.2020 u 16:17

Bionic
Reading

Torba za koju smo mislili da će proći ispod modnog radara, posljednjih dana je glavna tema. Osebujna torba s potpisom brenda Alexander Wang osvojila je prvo holivudsku glumicu Jennifer Lawrence, a potom i jednu od najuspješnijih manekenki današnjice, Gigi Hadid

Glumica Jennifer Lawrence nedavno je snimljena kako izlazi iz jednog hotela u New Yorku, odjevena vrlo ležerno i chic, dok u ruci nosi plastičnu bocu, nalik onoj od jogurta i zanimljivu torbicu koju su mnogi sasvim sigurno zamijenili s kartonskom vrećicom, odnosno 'škarniclom'. Ova je torba privukla veliko zanimanje kada je tek ugledala svjetlo dana, a sada ju je u svoju kolekciju torbi pospremila i slavna glumica.

Nekoliko dana prije nego što smo zvijezdu filma 'Igre gladi' ugledali s prepoznatljivom torbicom, paparazzi su s istim modelom uslikali i slavnu manekenku Gigi Hadid. Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice snimljena je u društvu dugogodišnjeg dečka Zayna Malika, s kojim je izašla na večeru kako bi zajedno proslavili pjevačev rođendan.

  • +2
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upadljivo zeleno odijelo, bijelu dočevitu i tenisice atraktivna plavuša začinila je popularnim 'škarniclom', a riječ je o torbici s potpisom brenda Alexander Wang, čija cijena iznosi oko 2.500 kuna, odnosno 377 dolara.

Wangova 'Lunch-bag clutch' torbica nasljednica je gotovo identične torbe s potpisom brenda Simon Miller s kojom smo se upoznali početkom 2018. godine. Američki modni brend lansirao je tada liniju luksuznih torbica pod nazivom Lunchbox, a kao što i samo ime govori, ovi modeli dizajnirani su s ciljem da podsjećaju na famozni 'škarnicl' ili 'škartoc', kako često nazivamo kartonske vrećice koje se mogu pronaći u svakoj trgovini.

  • +8
Simon Miller torbica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Priznajemo, tada nismo vjerovali kako će ovaj trend zaživjeti, no čini se da su nas Gigi i Jennifer razuvjerile. Što vi kažete - biste li nosili ovu torbicu?