SEZONSKI HIT

Svi su ludi za kožom: Pronašli smo neodoljive komade za svačiji ukus i džep

19.01.2020 u 18:21

Bionic
Reading

Od kožnih majica i košulja do hlača širih nogavica, haljina dugih rukava ili balonera, koža je posljednjih mjeseci u potpunosti zavladala stajlinzima brojnih zaljubljenica u modu

Zahvaljujući najutjecajnijoj društvenoj mreži na svijetu, Instagramu, i svjetski poznatim modnim blogericama, poput Dankinje Pernille Teisbaek, koža u svim svojim inačicama veću je pažnju dobila još u proljeće, a sudeći po aktualnoj ponudi na policama trgovina, nesumnjivo će dominirati modnom scenom i u prvim mjesecima nove godine.

Iako se najčešće veže za modne dodatke i obuću, ove sezone koža krasi mnoštvo modela hlača, sukanja, haljina, balonera i takozvanih shacketa – hibrida košulje i jakne koji, u većini slučajeva, odlikuje predimenzioniran kroj.

Odjeća od kože ili njezinih imitacija pristaje uz većinu sezonskih odjevnih komada, a svakom stajlingu uspijeva podariti elegantan, trendovski i kul izgled, zbog čega predstavlja nepogrešivu modnu investiciju u aktualnoj sezoni.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@ninasuess @cameramoda

Objavu dijeli The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Najpopularnijim se očekivano smatraju odjevni komadi od crne kože, no i oni u zemljanim tonovima ne zaostaju u popularnosti. Trend odijevanja u komade identične nijanse ove sezone itekako je poželjan, a zvijezde ulične mode svoje kožne ulove najčešće kombiniraju upravo s komadima iste boje ili nijanse.

Ako niste pobornik nošenja odjevnih komada od prave kože, itekako će vas obradovati činjenica da mnoštvo brendova nudi visokokvalitetne opcije od umjetne ili takozvane veganske kože, a koju je u modnom svijetu ponajviše popularizirao mađarski brend Nanushka. Osim imitiranja izgleda prave kože, njezine umjetne inačice jednako su meke i luksuzne.

Zavirili smo u aktualnu ponudu high street trgovina i za vas pronašli neodoljive odjevne komade od kože koje vrijedi ugrabiti prije svih.

  • +34
Odjevni komadi od kože Izvor: Promo fotografije / Autor: promo