HIT KOMAD

Evo kako za nula kuna možete imati majicu koja je postala pravi hit na Instagramu

05.06.2020 u 21:21

Bionic
Reading

Zahvaljujući svjetskim modnim influencericama okupljenim na Instagramu, gotovo svake modne sezone svjedočimo velikoj popularnosti pojedinih trendova, a titulu najpopularnijeg trenutno nose majice inspirirane modom 80-ih, o čemu dovoljno svjedoće i podaci globalne modne platforme Lyst

Kako ističe predstavništvo Lysta, globalna potražnja za majicama s podstavljenim ramenima posljednjih tjedana kontinuirano raste, a prošloga mjeseca potražnja za njima porasla je za 57 posto, što nimalo ne čudi ako je suditi po najutjecajnijoj društvenoj mreži na svijetu, Instagramu.

Gotovo da ne postoji svjetski poznata modna influencerica koja u svojoj kolekciji ne posjeduje veliki ovosezonski hit – majicu s podstavljenim ramenima. Njezina najpopularnija inačica ona je s potpisom njujorškog brenda The Frankie Shop, a cijena joj iznosi 75 dolara, odnosno nešto više od 500 kuna.

Zahvaljujući damama poput vizažistice Katie Jane Hughes i modne influencerice Camille Coelho, dolazak do najpoželjnije majice sezone nikada nije bio lakši. Spomenute dame dokazale su da od obične majice možete stvoriti model s podstavljenim ramenima, a da pritom ne potrošite ni kune.

Korake koje morate slijediti na putu do hit majice su iznimno jednostavni:

  1. Običnu majicu kratkih rukava ugurajte u traperice, suknje ili hlače visokog struka
  2. Povucite naramenicu grudnjaka tako što ćete ju pozicionirati malo ispod ruba rukava
  3. Povucite rukav majice prema ramenu i prekrijte naramenicu grudnjaka ostatkom tkanine.