PONUDA I CIJENA

Evo gdje ćete pronaći otkačene stvari za kuću

26.04.2012 u 08:52

Bionic
Reading

Volite biti drukčiji od drugih, pa to projicirate i na svoj dom? Evo gdje možete pronaći otkačene i neobične, ali funkcionalne stvari za dom

Tražite li nešto zgodno i neobično za svoj dom ili trebate poklon za prijatelje, nećete pogriješiti s otkačenim detaljima i sitnicama za kuću koje su i lijepe i funkcionalne. Ako krenemo nekim redom, onda je hodnik prvo mjesto. Danas hodnici mogu biti jako dobro iskorišteni s, primjerice, ugradbenim ormarima koji mogu biti gotovo neprimjetni, a malim detaljima možete dati poseban štih.

Tako u Modus design shopu možete odabrati fora vješalicu za 790 kuna, ali ona se može lako uklopiti i u druge prostorije. Ako vam je potrebno manje ogledalo, naći ćete ga u Lesnini za 239 kuna, a hodnik možete ukrasiti i čudnovatim sticky lampicama također iz Modusa za 220 kuna.

Boravak je jedna od najdražih prostorija većini ljudi jer se u njemu okuplja obitelj i poziva drage ljude na druženja. Srebrni stalak koji podsjeća na meduzu, a možete na njega kvačiti razne papiriće ili slike, u Lesnini košta 149 kuna. Na svakom stolu zgodan detalj može biti crna ili bijela zdjela koju Stipić Interart nudi za 202 kune i na tu cijenu 40 posto popusta. Među zgodnim stvarima koje su na popustu nalazi se i crni svijećnjak za četiri svijeće. Cijena mu je 463 kune, a na nju ide sniženje od 40 posto.

Ako volite tulumariti i često imate goste, možda vam treba etažer za slastice koji u Stipić Inetrartu dolazi u dvije boje, a košta 301 kunu. Dodate li kao dekor i mirisnu svijeću Figuer iz Modusa, imate sve što vam je potrebno za opuštenu i zabavnu večer.

Rasvjeta je danas više od same potrebe za svjetlom jer može biti fantastičan ukras. Ako ste u potrazi za bijelom modernom visećom lampom, možete je pronaći u Stipić Interartu po cijeni od 1.073 kune, ali je 60 posto snižena.


Sat možete dobro kombinirati u gotovo svakoj prostoriji, a idealan je kao nadopuna ostalim dekoracijama. Dok Home Sweet Home nudi željezno-drvenu kombinaciju za 199 kuna, Kika ima crno-bijele kocke koje sami slažete po želji. Cijena tog sata je 159 kuna. Lesnina pak ima 'klizeći' sat koji je dovoljno samo nastaviti na neku policu, a košta 299 kuna. Stolna otkačena crno-bijela lampa u Home Sweet Home trgovini stoji oko 190 kuna, a jedan od zgodnih detalja koje tamo možete kupiti su mala romantična gasila za svijeće koja koštaju 119 i 155 kuna.

Trebaju li vam fora stvari za kuhinju, također ćete lako pronaći nešto za sebe u raznovrsnoj ponudi. Izdvajamo lijepo stakleno zvono iz Stipić Interarta od 250 kuna, a Alessi mlinac za papar u Home Sweet Home izvrstan je poklon od nekih 450 kuna. Tome možete pridodati i vesele posudice za šećer za koje trebate izdvojiti oko 170 kuna. Pogledajte fotogaleriju otkačenih stvari za dom i možda pronađete baš detalj koji vam nedostaje.