'ALTERELLA'

Ella Dvornik zbunila fanove neobičnom fotografijom s Alkom Vuicom

28.04.2023 u 20:35

Bionic
Reading

Ella Dvornik-Pearce zaintrigirala je fanove fotografijom na kojoj nalikuje fiktivnom liku Alterella, stvorenom u svrhu njenog multimedijskog projekta

Ella Dvornik-Pearce na svojim društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira s kantautoricom Alkom Vuicom, a mnoge je zainteresirao njen izgled lica.

'Što ti je to s glavom Ella', 'To nije Ella...', 'To nisi ti', 'Kakve si to filtere koristila', samo su neki od komentara fanova kojima nije bilo jasno što je točno Ella učinila sa svojim licem.

Za ovu fotografiju kombinirala je casual hoodicu i glamuroznu šminku koju je sačinjavalo bogato naneseno sjenilo, maskara i tuš na očima te matirani ruž u boji kože.

Istovremeno, Alku Vuicu mogli smo vidjeti u uobičajenom stajlingu koji su podrazumijevali ženstveni crni šešir i blejzer u trendi uzorku zebre.

Misterij što se točno dogodilo s Ellinim razriješio je opis ispod fotografije na kojem je tagiran fiktivni lik Alterella. Njega je osmislila upravo Ella Dvornik-Pearce kao svoj alterego, a riječ je o dvadesetogodišnjakinji koja će zavladati metaverzumom.

  • +10
Ella Dvornik Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

Alterella je nastala kao dio multimedijskog projekta stvaranog preko godinu dana čiji je sastavni dio i Elling debitantskog albuma 'Teška vremena za sanjare'.

'Eto nas van! Aterella je alterego dvadesetogodišnjakinje u meni. Neke pjesme su dio mog vlastitog iskustva, što proživljenog, što gledanog sa strane. Morala sam se intenzivno dati u ovaj lik i proživljavati sve ponovno kako bi dala liku karakter kakav smatram da sam bila u to vrijeme. Što se žanra na albumu tiče, nema određenog. Više mi je bilo bitno prenijeti neki vibe, poruku i iskustvo, progovoriti o nekim temama na drugačiji način pa sam tako koketirala s različitim zvukovima. To je ujedno i razlog zašto nisam puštala singlove jer nisam htjela da me se ukalupi po jednoj pjesmi, budući da su sve različite', rekla je nedavno Ella Dvornik-Pearce povodom nedavnog izlaska njenog albuma na glazbene platforme.