PROGOVORILA O ŠUŠKANJIMA

Ella Dvornik se oglasila o razvodu od Charlesa Piercea

03.05.2023 u 11:06

Bionic
Reading

Već neko vrijeme kolaju glasine o navodnim problemima u braku kćeri pokojnog kralja funka, Dine Dvornika s njezinim 13 godina starijim suprugom s kojim je dobila dvije kćeri

Ella Dvornik je u velikom intervjuu za Ekran Večernjeg lista koji će na kioscima biti dostupan 12. svibnja demantirala navode o razvodu te objasnila neke objave, za koje tvrdi da su mnogi pogrešno shvatili.

'Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, te taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su od posta lika iz metaverzuma, koji su vidjeli na profilu izmišljene osobe, povezali s mojim životom i napravili fake news', rekla im je Ella.

  • +10
Ella Dvornik Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

Ella je svojim objavama na društvenim mrežama slala dvosmislene poruke poput objave u kojoj kaže 'Nitko me nije silovao kao moj vlastiti život zadnjih par mjeseci' i poručuje 'Sakrijte svoje muževe', koje su dodatno potpirile šuškanja o njezinom razvodu.

Par se vjenčao 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja.