iskustvo za pamćenje

E to je odmor! Ovo je obiteljski vikend o kakvom sanjate

29.09.2023 u 09:42

Bionic
Reading

I dok jesen za mnoge znači povratak u škole, vrtiće i urede, to može biti i vrijeme najdragocjenijih obiteljskih trenutaka. Nakon užurbanog i stresnog kraja ljeta i početka nove sezone, vrijeme je da se nagradite, opustite i napunite baterije. Da, obiteljski vikend i opuštajući odmor itekako idu zajedno, uz dobru pripremu

Kako bi izgledao vaš vikend iz snova? U često užurbanoj i hektičnoj svakodnevici, jesenski godišnji odmor poziva nas da zastanemo, udahnemo i potpuno se prepustimo čaroliji trenutka. Dakle, dok se sezona berbe približava, spakirajmo kofere i krenimo u jesensku avanturu - onu koja obećava da će biti jedinstvena i živahna kao i samo godišnje doba.

Zamislite samo buđenje u prostranom i tako udobnom krevetu, djeca još spavaju, dobro ušuškana, a vi razmičite zastore i uživate u pogledu od kojeg zastaje dah. Sunce se lijeska preko morske pučine, galebovi se čuju u daljini, izlazite van osjećajući svjež, prohladan zrak koji nosi prepoznatljiv miris jeseni - zemljan, svjež i osnažujuć.

Ljenčarenje uz grijani bazen, šetnja uz more, najljepši zalasci sunca i opuštajuća masaža… A gdje su djeca? S vama i ludo se provode! Uživaju kao nikad u raznim zabavnim i kreativnim aktivnostima stvarajući uspomene za cijeli život.

Vrijeme je za nezaboravnu obiteljsku avanturu, fantastičan vikend koji će se za obiteljskim stolom još dugo prepričavati. Priključite se najboljem dječjem zabavnom programu Autumn Funtastic Weekends u Falkensteiner Club Funimation Borik, Falkensteiner Premium Camping Zadar i Falkensteiner Hotel Park Punat koji traje od 1. rujna do 29. listopada.

Prava privlačnost jesenskog odmora krije se u njegovoj sposobnosti da nas navede da usporimo. Kako ritam prirode usporava, tako i mi prihvaćamo sporiji, pažljiviji način putovanja. Zaustavljamo se kako bismo promatrali lišće kako lagano pada s drveća, uživamo u dugim šetnjama obasjani još uvijek toplim suncem, a navečer uz šalicu toplog kakaa dijelimo priče promatrajući zvijezde. To su trenuci koje nam daruje jesenski odmor – trenuci koji odzvanjaju ritmom sezone i ostaju s nama dugo nakon završetka našeg putovanja. No, prije nego li krenete, baš kao što svaki roditelj koji putuje s djecom, vrijeme je za dobru pripremu.

Lokacija i smještaj po mjeri obitelji

Prilikom organizacije odmora odabir lokacije i smještaja je ključan korak koji će definirati čitav tijek odmora. Iako su Zadar i Krk poznati kao ljetne destinacije, njihova najbolje čuvana tajna je veličanstvena jesenska sezona. Utonite u mir i opuštenu atmosferu, bez gužvi i jurnjave, uživajući u svemu što se nudi bez čekanja. I dok ćete u Zadru uživati u Morskim orguljama i Pozdravu suncu, Kalelargi, luci Foša, crkvi sv. Donata i katedrali sv. Stošije, Krk je neodoljiv spoj kristalno čistog mora, predivnog krajolika koji je savršena kulisa za duge šetnje, bogatog kulturnog nasljeđa i gastro užitaka. Koju god destinaciju odabrali, vaša očekivanja će biti zadovoljena jer je u Falkensteiner Club Funimation Borik, Falkensteiner Premium Camping Zadar i Falkensteiner Hotel Park Punat, nezaboravan jesenski obiteljski odmor je zagarantiran.

Bez iznenađenja, osim onih planiranih

Putovanja s djecom znače dobru organizaciju, a dječji osmjesi i usklici sreće ono su što se pamti. A sretna i zabavljena djeca znače i sretne roditelje. Ono što na odmoru s djecom svakako želite izbjeći su nepredvidljive situacije i snalaženje u zadnji tren. Dobra organizacija, mogućnost izbora i prilagođavanja svim uzrastima osigurat će da istinski uživate, svim osjetilima.

Besplatan boravak djece do 12 godina kao i upgrade u sljedeću kategoriju, besplatno korištenje hotelskih bicikla, parking i posebni animacijski programi – samo su dio poželjnih 'iznenađenja' u Falkensteiner Club Funimation Borik, Falkensteiner Premium Camping Zadar i Falkensteiner Hotel Park Punat. Pssst, tu su još i jedno iznenađenje – listopad je vrijeme kada Falky, omiljena dječja maskota slavi svoj rođendan pa će biti organizirane i nezaboravne rođendanske proslave, a sva djeca imat će pristup virtualnom Falky Birthday Rallyju te dobiti poklon tijekom svog boravka.

Bez kuhanja, molim

'Mama, ja sam gladan!' Rečenica je koja može zakomplicirati odmor s djecom, osim ako ste na pravom mjestu u pravo vrijeme. Obitelji s djecom jako dobro znaju da pravi odmor započinje tek kad ne morate ulaziti u kuhinju. Bogata ponuda hrane u restoranima Falkensteiner Club Funimation Borik, Falkensteiner Premium Camping Zadar i Falkensteiner Hotel u Park Punat zadovoljit će baš svako nepce. Mama i tata će konačno doručkovati i uživati u šalici kave, a mališani će biti oduševljeni menijem koji je konačno 'po njihovoj mjeri'.

Uživanje u odmoru, s djecom

Jesen osvaja ugodnim temperaturama savršenim za boravak na otvorenom. Ugodne duge šetnje, vožnja bicikala uz obalu mora, odbojka na plaži, tenis, vodeni sportovi – raznovrstan program aktivnosti i zabavnih sadržaja u Falkensteiner Club Funimation Borik, Falkensteiner Premium Camping Zadar i Falkensteiner Hotel Park Punat osiguravaju dobar provod za čitavu obitelj. Bit će to vikend ispunjen smijehom i veseljem, a čak i oni najneumorniji će navečer slatko zaspati.

No, obiteljski vikend ne mora nužno isključivati u trenutke potpune relaksacije i ugađanja sebi. Priuštite si opuštanje uz grijani bazen, šetnju uz more, i upijanje najljepšeg zalaska sunca, a zatim se uputite na opuštajuću masažu dok se klincu ludo provode i uživaju u raznim zabavnim i kreativnim aktivnostima stvarajući uspomene za cijeli život.

Aktivnosti po mjeri svakog člana obitelji

Roditelji su sretni kada su dječji prstići zabavljeni, a jesen je vrijeme kad se Falkensteiner hoteli pretvaraju u jedinstven dječji svijet iz mašte! Funtastični vikendi koji u u Falkensteiner Club Funimation Borik, Falkensteiner Premium Camping Zadar i Falkensteiner Hotel Park Punat traju od 1. rujna do 29. listopada donose niz aktivnosti koje će mališane zaokupiti i razveseliti, ali i osigurati nezaboravan vikend provod za čitavu obitelj. No, tu je samo jedan malo 'problem', valja se odlučiti za tematski vikend, a obzirom na ponudu to nije lako.

'Sea Adventure' mališanima će otkriti čuda pomorskog svijeta i povesti ih na morsku ekspediciju koju će još dugo prepričavati. 'Adventure' vikend navest će vas da pomaknete granice i pobijedite strahove i pri tom se odlično zabavite uz uzbudljivo Escape Room iskustvo i adrenalinski obiteljski kamp. Tijekom 'Super Family' vikenda prigrlite zdrav život uz izazove nadahnute morem, intenzivna fitness natjecanja i učenje o zdravoj prehrani. 'Cartoon' vikend bit će nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje crtića, dok će 'Scout-gaming' osigurati vikend ispunjenom avanturom i zabavom.

'Bricks' vikend je raj za sve LEGO® entuzijaste, mlađe i starije – jednostavno pokažite svoje vještine i dopustite dječjoj mašti da poleti. No, ako obiteljskom vikendu želite dodati prave čarolije, onda je tu 'Magic' vikend sa slavnim mađioničarem Magicom Leonom i njegovim pomoćnikom, g. Monchinom. Zajedno izradite čarobne štapiće, recite Hocus Pocus i krenite na putovanje u zadivljujući svijet magije.

No, baš svakom tematskom vikendu jedno je zajedničko - donosi jedinstveno iskustvo, priliku za istraživanje dječjih strasti i stvaranje nezaboravnih uspomena, ali i priliku da se obiteljski povežete kao nikada prije.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Falkensteiner Hrvatska.