VEČER PRIJE SMRTI

Dolores se zabavljala u hotelu u kojem je trebala prenoćiti, ali…

23.10.2013 u 23:00

Bionic
Reading

Glumica je noć prije smrti uživala s prijateljima i kolegama u hotelu Dunav u Iloku u kojem je imala i rezervirano noćenje. Ipak je odlučila krenuti za Zagreb sa Stojanom Matavuljem

Statusi Doloresina Facebook profila otkrivaju kako je jučer boravila u Iloku. Objavila je kako se u jednom iločkom hotelu našla s prijateljicom koju nije dugo vidjela.

In Magazin kontaktirao je isti hotel iz kojeg je potvrđeno da je Dolores ondje imala rezervirano noćenje od kojeg je očito odustala i krenula prema Zagrebu. Što je lijepu glumicu nagnalo da promijeni planove, ne zna se. Matavulj i Dolores vraćali su se iz Beograda s predstave koju su išli gledati, kada je Matavulj nazvao svog prijatelja Željka Sladetića, predsjednika Gradskog vijeća Iloka, s kojim su završili na zabavi.


Prije kobnog povratka kući glumica je s prijateljima na društvenoj mreži podijelila i informaciju kako se s društvom nalazi u Iločkim podrumima. Na Facebooku je osvanula i fotografija na kojoj Dolores pozira sa Željkom Sladetićem i na kojoj se vidi kako je društvo bilo veselo.

S Dolores se sinoć, nažalost, po posljednji put čuo i njezin otac Dino.

'Jučer smo se čuli, pričali smo o nekim sasvim drugim stvarima, snima neku seriju', komentirao je njezin otac.