ines de ramon

Djevojka Brada Pitta plijenila pozornost u kombinaciji koja osvaja na prvu

04.05.2023 u 12:07

  • +5

Ines de Ramon

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Ines de Ramon, poznata kao djevojka slavnog glumca Brada Pitta, privukla je pozornost u sofisticiranom biznis outfitu nošenom na trendi bijele tenisice

Ines de Ramon postala je poznata široj javnosti kada je prije nekoliko mjeseci Brad Pitt javno obznanio njihovu vezu, a sada je privukla pozornost u biznis stajlingu vrijednom kopiranja.

Slavni holivudski glumac nakon raskida s Angelinom Jolie bio je u nekoliko prolaznih veza, no krajem prošle godine postalo je jasno kako je 30 godina mlađa Ines de Ramon za njega, ipak, nešto posebno.

Nedavno se pisalo kako je par spreman vezu podići na višu te da razmišlja o zajedničkom životu, a 59-godišnji Pitt uskoro će atraktivnu ljepoticu upoznati sa svoje šestoro djece.

Od ulaska u vezu sa slavnim glumcem, Ines de Ramon i sama se našla pod stalnom pozornošću medija, pa tako fotoreporterima nije promakla niti njena šetnja Los Angelesom za koju je birala vrlo elegantan stajling.

  • +3
Kultne bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Naime, 29-godišnja bivša supruga glumca Paula Wesleyja odjenula je sofisticiran komplet tamnosivog poslovnog odijela i širokih hlača s vječnim klasikom vertikalnih pruga, koji je nosila na obični bijeli T-shirt.

Stajling je zaokružila još jednim vrućim trendom - bijelim tenisicama. Ove sezone, one su se prometnule u jedan od najpoželjnijih odabira ulične mode, a Ines de Ramon pokazala je i koliko dobro pristaju na ovakve elegantne biznis kombinacije.

MODERNO ZDANJE

Brad Pitt počastio se luksuznom kućom od stakla; pogledajte kako izgleda

Pogledaj galeriju