LJUBAV CVATE

Jesu li Brad Pitt i Ines de Ramon spremni za novi korak u vezi?

22.03.2023 u 16:00

Bionic
Reading

Nakon niza prolaznih avantura čini se da je Brad Pitt u atraktivnoj Ines de Ramon pronašao onu s kojom bi u skorom periodu mogao započeti i zajednički život

Prema dobro upućenim izvorima, veza Brada Pitta i Ines de Ramon sve je ozbiljnija, a holivudski zavodnik već je odavno upoznao svoju odabranicu s bliskim i dragim prijateljima. Je li ju službeno upoznao i sa svoje šestero djece iz braka s Angelinom Jolie, za sada nije poznato, no ako se to još i nije dogodilo, vjerujemo da će uskoro doći do službenog upoznavanja jer Pitt ovoga puta misli ozbiljno.

Njihova veza još je u počecima te je sve idealno i jako su zaljubljeni, no par bi se uskoro mogao odlučiti na korak dalje. Riječ je o zajedničkom životu, tijekom kojeg najbolje mogu doznati je li njihova veza ona prava.

No prije toga ona će morati upoznati poznatu šestorku - Maddoxa (21), Paxa (19), Zaharu (18), Shiloh (16) i blizance Vivienne i Knoxa (14).

  • +4
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

'Veza je još friška, stoga će trebati proći još neko vrijeme prije nego što je Brad predstavi ostatku obitelji', piše US Weekly, dodajući da su Pitt i De Ramon u vezi od studenog 2022. godine.

Ono što ih povezuje je i razvod braka. Ono što je Pitt prošao s bivšom suprugom bilo je poprilično mučno, a i De Ramon trenutno vodi brakorazvodnu parnicu s glumcem Paulom Wesleyjem.

TKO VAM JE DRAŽI?

Nove fotografije holivudskih zavodnika oduševile su sve: Jeste li 'tim Clooney' ili 'tim Pitt'?

Pogledaj galeriju

'Brad je velika podrška Ines u brakorazvodnoj parnici jer on najbolje zna kroz što prolazi. Iako dobro zna da je ona neovisna i zna sama rješavati svoje stvari, dao joj je jasno do znanja da na njega uvijek može računati', otkrio je dobro upućen izvor.