zvijezda serije

Slavna Turkinja u koju se zagledao Brad Pitt ima novog dečka i već s njim proživljava krizu

12.04.2023 u 12:19

Bionic
Reading

Glumica koju su domaći gledatelji upoznali kao Edu u nedavno emitiranoj seriji 'Miriše na ljubav' i turski biznismen, u vezi su od studenoga, a svoju su vezu potvrdili prošlog mjeseca

Potvrda veze Hande Erçel i Hakana Sabancıja početkom ožujka izazvala je pravu pomutnju među njezinim obožavateljima koji su još uvijek priželjkivali moguće pomirenje glumice i Kerema Bürsina, njezinog partnera iz serije 'Miriše na ljubav' (arogantnog Serkana Bolata).

S njim je živjela romansu, na ekranu i izvan njega, a koju su prekinuli prije nešto više od godinu dana. Ta je želja prekinuta jer je glumica počela novu romansu s 31-godišnjim poduzetnikom, no njihova ljubavna priča ne ide u dobrom smjeru, budući da su se susreli s prvim problemima u idiličnoj vezi, pišu turski mediji.

Hakan dolazi iz jedne od najvažnijih i najutjecajnijih obitelji u Turskoj, sin je predsjednika upravnog odbora Densa Holdinga, pomorske kompanije koja posluje po cijelom svijetu. A upravo njegovi roditelji, Ömer i Arzu Sabancı, ne bi nisu baš sretni zbog veze njihovog sina s glumicom.

Navodno su se majka i potencijalna snaha trebale upoznati. ali su to odgodile. Par je prije nekoliko tjedana odletio u na romantično putovanje koje je uključivalo London i Finsku, a završili su ga u Danskoj.

Bilo je iznenađujuće vidjeti glumicu i biznismena na komercijalnom letu kada njegova obitelj, s obzirom na veliko bogatstvo, imaju privatni zrakoplov koji bi ljubavnicima omogućio da putuju diskretnije i bez da ih novinari 'ulove', ali navodno je Hakanova obitelj odbila 'posuditi' avion.

Par je snimljen na kontroli putovnica u zračnoj luci u Parizu, a fotografije koje je objavio turski časopis Gazete Magazin su potvrdile glasine o njihovom mogućem odnosu. Ljubavna priča je potvrđena 7. ožujka kad su ih novinari dočekali na aerodromu u Istanbulu nakon povratka s romantičnog odmora. 'Sve ide jako dobro. Hvala vam puno', izjavila je glumica. Inače, nakon što je Hakan potvrdio romansu s poznatom turskom glumicom, pojavile su se glasine o njegovoj mogućoj nevjeri.