moćna kombinacija

Dama u crvenom: Kraljica Maxima ima haljinu nosivu cijele godine, a kombinira je s hit čizmama sezone

17.03.2023 u 11:50

  • +6

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: UTRECHT ROBIN/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima poznata je po damski dotjeranim stajlinzima, moćnim modnim dodacima i i uvijek dotjeranom izgledu. Ljubiteljica jarkih i živopisni boja ovog puta poglede je privlačila u tamnocrvenoj haljini sjajnog kroja

Nizozemska kraljica Maxima poznata je po uvijek prisutnom osmijehu i vedrom raspoloženju, ali i odličnim modnim kombinacijama. Nerijetko poseže za jarkim bojama koje nadopunjavaju njezino veselo raspoloženje. Jarko crvena, kraljevski plava, zelena, pa čak i moćna narančasta često dominiraju njezinim stajlinzima koji su u pravilu uvijek bezvremenski elegantni i ženstveni.

Ovaj put plijenila je pažnju u crvenoj boji od glave do pete, a stajling je podignula sjajnim crvenim, kožnim čizmama i torbicom iste, tamnije crvene nijanse.

51-godišnja pripadnica nizozemske kraljevske obitelji posjećivala je razne socijalne ustanove u sklopu Oranje Fonds Entrepreneurship, programa protiv usamljenosti.

Za tu prigodu posegnula je za sjajnom haljinom nosivom tijekom cijele godine i to u raznim prigodama, od onih ležernih pa do svečanijih. Riječ je o midi haljini istaknutog struka i visokog proreza čiji dizajn potpisuje cjenovno pristupačan Massimo Dutti.

COOL KOMBINACIJA

Ugledala se na kraljicu Letiziju: Nizozemska kraljica dobro zna kako nositi komade od kože

Pogledaj galeriju

Moćnu kombinaciju dodatno je začinila luksuznom Delvaux midi torbicom te Gianvito Rossi vječnim kožnim čizmama sa četvrtastom petom i visine do koljena.

  • +7
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije